Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR 50 R-fali dio karike
nesho_SR:
e jos jedno pitanje frend mi ima nove karike za tp trophy ali za minarelli LC.. e sad pasu li one ako pasu on bi mi ih poslao pa rekoh da pitam.. zna li ko? :dontknow:
gokiSP:
mislim da pasu...
nesho_SR:
evo sad sam se vratio od frenda, u malossi predstavnistvu imaju najvece 47,8 a moja je 48x1,5.. ali sam nasao u prodavnici za tomose od pente 4,8.. samo je njihova sirina veca bila je 2 a meni 1.5.. pa smo to obradili i sve se fino uklopilo u klip i probali smo ono rukom u cilindar dobro stoji, sad jos on treba sve to da sklopi pa cu javit dal motor ide i dali je sve uredu :)
e i samo me zacudilo sto su te 2 karike kostale cijela 3 eura.. kakav je to kvalitet :dontknow: :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: nesho_SR - 25 Listopad, 2008, 17:09:48 ---evo sad sam se vratio od frenda, u malossi predstavnistvu imaju najvece 47,8 a moja je 48x1,5.. ali sam nasao u prodavnici za tomose od pente 4,8.. samo je njihova sirina veca bila je 2 a meni 1.5.. pa smo to obradili i sve se fino uklopilo u klip i probali smo ono rukom u cilindar dobro stoji, sad jos on treba sve to da sklopi pa cu javit dal motor ide i dali je sve uredu :)
e i samo me zacudilo sto su te 2 karike kostale cijela 3 eura.. kakav je to kvalitet :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Uf... kemija....
sretno
nesho_SR:
a barem te 2 nedelje da izdrzi nadam se da se nece raspast..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju