Tehnički kutak > Blokade

zip skidanje blokada..molim pomoc!!

<< < (9/10) > >>

piaggio_zip:

--- Citat: shegy - 18 Lipanj, 2009, 11:00:15 ---prema onoj slici sto ima tu negdje??? mislim jel valja nacrt??
probali smo skinuti onaj poklopac sa karburatora.. al nece da se skine hebem mu...  dal da to uopce skidam ili ne?

--- Kraj citata ---

skidaj, a ako baš ne ide probaj kao ja, zaraži ih malo s pilicom za željezo (ja sam ustvari uzeo samo list od te pilie koji je bio dugačak 10-ak cm jer nema baš mjesta za pilat) i odvrni nekim većim ravnim šarafcigerom

nacrt valja,ne moraš duboko rezat ima 5 min posla jednio je problem skinuti cdi(kada skineš taj poklopac di mjenjaš svjećicu, skini i onaj poklopac iznad njega odvrenš dva šarafa i digneš ga prema gore, e sad ćeš vidjeti tamo s desne strane imaš dvije matice osmice i odvrneš ih)

nadam se da si skužio :headbang:

shegy:
ej ajmo hitno je nemogu nac j****u pa neki dan sam gledao... treba mi tocno mjera od ruba dokle se mora rezati za cdi?? ili mog otprilike po ovoj slici?? http://img231.imageshack.us/i/piaggioleaderhiper4cdihhv9.jpg/

brzo brzo brzo hvala  :toothy10:

zipst:
3,8 cm od donjeg ruba

shegy:
jupiii evo skinuli smo blokadu s cdi i naterali ga na 65 kmh...
sad smo skinuli onaj crni poklopac sa karba i ŠTA DA NAPRAVIM TAMO???? AJDE BRZO DOK JE RASTAVLJENO  :toothy3:
nederem se sam mi brzo treba odg  :glasses9:

ima gumeni prsten crni i plasticni bjeli!! koji'????

shegy:
ajde ljudi treba mi pomoc! nakon sto smo skinuli blokadu s cdia isao je super 65 ga naterali! i odlucimo se da idemo skinuti i onaj "prsten" sa karburatora.... jedva skinuli onaj crni poklopac otvorimo i neznamo koji da skinemo prsten.... al kak je kolega morao ici brzo, sastavimo mi skuter i vratimo sve kako je bilo!!! i od tad skuter nece preko 45 i to jedva jedvice..
u cem je problem??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju