Tehnički kutak > Blokade

zip skidanje blokada..molim pomoc!!

<< < (4/10) > >>

piaggio_zip:
Shegi aj kad i ako budete skidali blokade s tog zipa nabaci koju sliku i opis.
ne želim na svom skutu učit hehe ;D

juric_16:

--- Citat: piaggio_zip - 23 Studeni, 2008, 16:48:49 ---daj nije valjda da nitko nije skido tu blokadu i sliko sta je radio, ako nema slika može i detaljan opis

i koliko vam ide zip bez blokada?

--- Kraj citata ---

evo ovak
ja imam zipa 50 4t 2006 godina
na zipu postoje dvije blokade
1. na karburatoru skines onaj crni poklopac i izvadis prsten sto je unutra i vratis nazad( dobijes 5 km/h vise)
2. rezanje CDI-a, ja sam na svom odrezo i ugradio na prekidac,a prekidac mi je napred u pretincu(70 do 75 ide)
3. na auspuhu postoji katalizator odmah tamo kad grana ulazi u top ali u to nebi ulazio nego sam zvao Kucelja i on ce mi radit top sa granom(1400 kn)
4.na variomatu ne postoji blokada(bio kod majstora i nista nije naso)

u planu je jos stavit vecu dizu i protocniji filter,a kad se skupe pare stavljam i kit

piaggio_zip:
e hvala ti kralju na odgovoru

juric_16:
nista

javi dojmove kad poskidas

piaggio_zip:
ništa
izrezo cdi, prerezo žičicu, sve fino izolirao, napravio prekidač, sve isto ide 59 kao i uvijek. Mislim možda je problem u prekidaču, ja ga oderžem i dalje 59.
Poludio sam danas, još da bi skinuo cdi morao sam skinuti one plastike okolo jer nisam imao baš prikladnog alata za rad na tako malom prostoru.

Kada sam ga tek kupio išao je 53 i na prvom (i posljednjem) servisu kažem likovima da mi skinu blokade. Od onda ide 59 iako neznam šta su oni radili.

Što se tiče onoga crnog poklopca na karburatoru, ne mogu ga skinuti šarafi skroz zapekli

Puno puta sam vidio da piše da su skidali blokadu s variomata, samo nema slika

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju