Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha Aerox/Alpha
sudo123:
Evo da otvorim i ovde temu!
Zdravo tjuneri! Predstavljam vam svoj projekat koji sam malo po malo i skupio sve dijelove kroz malo jace od 3 godine. Htio sam da bude sve onako kako sam zamislio i sad sam poceo sa radom nakon sto sam skupio sve dijelove. Znaci nabavio sam sve od izgleda, masine itd... Ukoliko nekog bude zanimalo malo detaljnije imam i Youtube pa mozete pratiti! https://www.youtube.com/user/InfoTrade1990
giannelli:
Mozes li koju sliku stavit u projekte :glasses9:
PchelaUbica:
I napisat nesto sta se radi :icon_thumright: ipak je to tema o projektu
dacerovs:
--- Citat: PchelaUbica - 31 Siječanj, 2020, 07:31:31 ---I napisat nesto sta se radi :icon_thumright: ipak je to tema o projektu
--- Kraj citata ---
Napisao je u projektu, ovdje se komenatari pisu.
Postao je 3 videa tako da je i tamo sve lijepo objasnjeno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sudo123:
Evo par slika getribu sam slozio 22%produzena primar malossi sekundar polini i poklopac top performace nardo. Mislim da mi nece moci linearne da se uklope zbog poklopca getribe pa cu morati malo da zbrusim jedan dio. U getribi je malossi ulje 80w-90 i naravno stage6 prelivnik izgleda mi tako sexy samo cu uzeti novo crijevo ono pakovanje sto su napravili je sranje u najmanju ruku...
Usis sam poslozio v-force 3 stage 6 kao i kiesler prirubnica, ali mala mi je guma za karb morat cu stavis s6 nmg da stavim karb lijepo. Stavio sam novu kariku(klip i karike su bili novi), ali sam iskrivio kariku slucajno pa sam novu nabacio.
Felgice su ispale percerzija sa stage 6 trakicama i oversize ssp disk koji je propracen i zadnjim istim ssp diskom i sjele su nove miselinke power pure sa zadnjim profilom 150/60 13 a prednji 130/60 13 da ima bad ass :toothy10: :toothy3: :toothy10:
Mislim da i korman i ono sto je na njemu izgledju obecavajuce! To je ono sto sam oduvijek zelio imaju tu jos 2 ili 3 digitalna sata za volte al morat cu neki nosac da napravim. Inace korman izgleda bas mocnije uzivo na slikama je nakako mrsav ugl budi leptirice u stomaku :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju