Tehnički kutak > Blokade
Speedfight 4, direktno ubrizgavanje - deblokiranje
manmak:
Pozdrav svim forumašima, trebam vašu pomoć.
Skinuo sam blokadu na variatoru, ali treba i struju, koja je preporuka? zamjena CDI ili postoji i način bypasiranja? odnosno, da se može po potrebi uključiti/isključiti boost (teh, pregled, kontrtola prometa....)
hvala
Corector:
Direktno ubrizgavanje ti ima ECU, sto podrazumijeva remapiranje istog, a posto imas novitet, za to ti je najpametnije obratiti se ovlastenom servisu. Sumnjam da postoji neka brika, makar nije iskljuceno.
Ne bi bilo lose da nas upoznas malo s tim skuterom, kako bi u buducnosti takvima kao tebi mogli biti od konkretne pomoci.
Koliko si dobio skidanjem samog prstena?
Ovaj je vjerojatno skinuo samo prsten
A ovo je karburatorska verzija, za nju se zna kako idu Baotiani, peza ce ici malo losiie jer je veca i teza. Nisam ni znao da postojo injection.
manmak:
auuuuuu.....bit ce veselo
prsten nije utjecao na brzinu....i dalje je 55kmh ali sa nižim okretajima
Corector:
Evo malo sam pogledao za te nove Peze posto imaji dosta masina u ponudi, a ne znas koja je slabija i zablokiranija.
Ispada da je tvoj agregat od 2018 ili 2019 godine aktualan, a priie toga je bio s karburatorom.
Sad bi trebao u ovlastenom pitati kakva je situacija glede mapiranja, jer smjesa mu je sigurno smanjena za 45kmh.
manmak:
naletio sam na francuza koji, ako sam ga dobro razumio, kaže da se izbruse 2 o 4 izbočine na zvonu kuplunga te da se tako zezne blokada na okretajima :dontknow: ....vaša iskustva?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju