Tehnički kutak > Garaža
SR 50 R, wanna be Marof racer (update str.4)
giannelli:
--- Citat: matija84m - 27 Ožujak, 2020, 18:22:24 ---W10 ulje bi trebalo bit ok za prednje vilice.
Ako ga vec imas stavi pa ces vidit dali je dobro ili treba mjenjat gustocu.
--- Kraj citata ---
vec imam 10W ulje.
--- Citat: Zigas - 27 Ožujak, 2020, 18:36:57 ---Koja mašina je na donoru? Ako je ditech znaš da ima onu pravu polutku, koju svi tražimo/smo tržili. Ako je ditech me zanimaju neke stvari sa njega. Zadrži si i prednji blatobran jer je za moje pojme puno ljepši.
--- Kraj citata ---
iskreno vec imam takav blatobran, u original crvenoj i ovoj zutoj boji, a imam i zeleni koji obojan u crno.
ja sam ljubitelj ovog sa novije SRke samo se neda skinuti sa statrih vilica. :toothy3:
je ditech je, hoces rec da su to tet linearne polutke? ovdje u dubrovniku se prodavaju malossi polutke sa 40% popusta od originalne cijena a placa je za koji dan... :laughing7:
bez zeze dtiech polutke na piaggio 50?
sto god te zanima salji na pm
Zigas:
--- Citat: giannelli - 27 Ožujak, 2020, 18:44:44 ---
--- Citat: matija84m - 27 Ožujak, 2020, 18:22:24 ---W10 ulje bi trebalo bit ok za prednje vilice.
--- Kraj citata ---
vec imam 10W ulje.
--- Citat: Zigas - 27 Ožujak, 2020, 18:36:57 ---Koja mašina je na donoru? Ako je ditech znaš da ima onu pravu polutku, koju svi tražimo/smo tržili. Ako je ditech me zanimaju neke stvari sa njega. Zadrži si i prednji blatobran jer je za moje pojme puno ljepši.
--- Kraj citata ---
iskreno vec imam takav blatobran, u original crvenoj i ovoj zutoj boji, a imam i zeleni koji obojan u crno.
ja sam ljubitelj ovog sa novije SRke samo se neda skinuti sa statrih vilica. :toothy3:
je ditech je, hoces rec da su to tet linearne polutke? ovdje u dubrovniku se prodavaju malossi polutke sa 40% popusta od originalne cijena a placa je za koji dan... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Od Ditech polutke trabaš samo pomični dio polutke a onaj stacionarni ti ostaje tvoj. Originalne 3 pinove treba stavit u bušilicu, 120 šmirgle i na kraju purol pasta. Treba samo za 0,5 glave pinova smanjiti, da ide linearna ditech polutka na tvoju piaggio original. Nečeš žaliti. Okretaji su zakucani kroz i bolji je odzov na gas, dobija se krajna brzina...
Zaboravi OR. To je bolja kombinacija.
Gornja malossi OR, spodnja Ditech kombinacija, koja puno više odtvara i daje krajnu brzinu. Ja koristim i 0,7 šajbicu izpod kuplunge, da se izkoriste jako dugi kanali na polutki.
giannelli:
--- Citat: Zigas - 27 Ožujak, 2020, 19:42:26 ---
--- Citat: giannelli - 27 Ožujak, 2020, 18:44:44 ---
--- Kraj citata ---
vec imam 10W ulje.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Od Ditech polutke trabaš samo pomični dio polutke a onaj stacionarni ti ostaje tvoj. Originalne 3 pinove treba stavit u bušilicu, 120 šmirgle i na kraju purol pasta. Teba samo za 0,5 glave pinova smanjiti, da ide linearna ditech polutka na tvoju piaggio original. Nečeš žaliti. Okretaji su zakucani kroz i bolji je odzov na gas, dobija se krajna brzina...
Zaboravi OR. To je bolja kombinacija.
Gornja malossi OR, spodnja Ditech kombinacija, koja puno više odtvara i daje krajnu brzinu. Ja koristim i 0,7 šajbicu izpod kuplunge, da se izkoriste jako dugi kanali na polutki.
--- Kraj citata ---
hvala za ovu informaciju, iskreno nisam se polutkama nikad zamarao, no ovo je primamljivo. Sutra skidam to sa diteka i ono sto si me pitao.
:icon_thumright:
Zigas:
Na pravoj ditech polutki ti je oznaka 50AW ili 50AW2 :icon_thumright:
giannelli:
To je ta polutka.
Kasnije danas je rastavljam.
Evo donor je u prostim faktorima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju