Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Cro Dragster projekt
Dragster 50:
--- Citat: TopPerfomance4 - 25 Siječanj, 2020, 11:52:38 ---Svaka čast ali zašto malossi umisto yasunia?
--- Kraj citata ---
Problem sa montažom, nosač od Yasunija je toliko dug da mi udara u zadnju vilicu.
dario007:
Kod mene se ne vidi od kad je napravio temu,samo ovo zadnje sto je stavio...
Corector:
Vidi se sve, covjek je detaljno naveo popis tuning dijelova, i poslikao kompletan proces restauracije, od prvog do zadnjeg posta na 4 stranice.
Velik posao, koliko dugo to traje?
Dragster 50:
--- Citat: Corector - 25 Siječanj, 2020, 13:26:02 ---Vidi se sve, covjek je detaljno naveo popis tuning dijelova, i poslikao kompletan proces restauracije, od prvog do zadnjeg posta na 4 stranice.
Velik posao, koliko dugo to traje?
--- Kraj citata ---
Najduže sam čekao pjeskarenje rame, ali sam proces je počeo 2.9.2019. Iako se nije radilo svaki dan. Uz posao i druge obaveze sam skužio da je najbolje paralelno raditi više stvari. Filer prva ruka, dok čekam par dana da se osuši, rastavljam mašinu, i čistim blokove, filer druga ruka, usput narudžbe i traženje drugih dijelova. Izrada naljepnica kroz par programa, kad negdje zapnem, itd. Bilo je tu još proučavanja po internetu, jer do prije nepune 2 god.nisam znao razliku između getribe i cilindra.😁
Drago mi je što sam doslovno sve osim pjeskarenja napravio sam u podrumu.
Corector:
Lijep period za gustanje.
Sad vidim kako te je Yasuni zeznuo tj. onaj originalni lim, steta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju