Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (7/63) > >>

Dragster 50:

--- Citat: dario007 - 30 Travanj, 2020, 19:20:59 ---Kako si zadovoljan sa Metzeler gumama,vidim da ih imas na dva kom?

--- Kraj citata ---
Na crnom su Pirelli SL36, a na novom Heidenau K61, a crvenom iskreno i ne znam koje su, jer ga ne vozim već neko vrijeme. Pitanje je i koliko sam kompetentan za suditi o gumama, jer ih nisam baš puno izmjenjao, a i trudim se ne dovesti u situaciju, pa da saznam.😁

Dragster 50:
Danas se malo štelao karburator. Prva slika, dizna 76, igla A8 skroz spuštena, po dva kruga. Druga slika, dizna na 80, ista igla dignuta za zub. Obje svjećice su nove, mašina ugrijana, odvoženo 100-tinjak m. lagano, i onda 200m sa punim gasom. Za sad ja to ne diram, dok se ne krene malo više voziti.

zvonkec92:
Zakaj si yasunia zamjenio sa gianneli extrom ( citaj malossi flip, isti drek drugo pakovanje )

Dragster 50:

--- Citat: zvonkec92 - 24 Svibanj, 2020, 07:31:30 ---Zakaj si yasunia zamjenio sa gianneli extrom ( citaj malossi flip, isti drek drugo pakovanje )

--- Kraj citata ---
Ima na predzadnjoj stranici projekta, to je bilo privremeno rješenje, dok nisam našao način kako riješiti problem. Sad je ipak Yasuni na njemu.

zvonkec92:
Lepo ti to slazes, svaka cast  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju