Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Cro Dragster projekt
Dragster 50:
@dario Tražit ću šajbicu, nebi tokario
@pogi Iskreno nisam više za isporobavanja, dosta je. Toliko novih dijelova imam, koje sam samo isprobao, da nemam pojma šta ću sa njima. Od remenja, polutki, variomata, federa, kvačila, struje.... 🤦🏻♂️
Dragster 50:
Jučer nakon vraćanja zegera i igle, napravio krug i sve kak treba. Ujutro idem na posao, i nebi ga uoalio da si apostol. Kad god malo pohvalim nešto što napravim, desi se isto. Dođem sa posla, idem skinuti karburator, kresnem ga, i upali odmah, pa za ranit se🤦🏻♂️😂
Za svaki slučaj sve komplet zamjenim, pa da vidimo. Nikad nisam slikao gume, ovakve su nakon 2000km.
Dragster 50:
Ovakvih se trenutaka treba sjetiti kad ne ide od ruke, umalo sranje. Tehnički je za koji dan, pa sam išao prebaciti namotaje sa one mašine na kojima je blokada, i vidim ovo. Ovaj put nije do ležajeva, bilo bi i glupo, jer sam stavio Yamahine. Zamjenio sa dijelovima iz šteka, očistio, i sve vratio natrag. Još ostaje skinuti City 16 i vratiti R kako je u papirima. Nedavno zamjenio Polini plavi sa Malossi žutim, meni nekako najviše paše.
mic:
Što se desilo? Ležajevi dobili lufta ili je samo semering pustio?
Poggiali:
napuni masti kolko stane za uljnu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju