Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (5/63) > >>

Corector:
Kakva je ta Racer guma? Jel jako mekana? Svidja mi se!

Dragster 50:
Nije bijeli još bio na cesti, samo oko kuće, pa ti ne mogu reći, al za tu lovu mora sama voziti😁

Dragster 50:

--- Citat: danijelP7b - 10 Travanj, 2020, 10:26:02 ---Svaka čast na projektu skidam kapu ;D kaj da velim drugo nego odlično odrađeno školskqi bi se reklo.Sječam se još davne 1998 godine  dok sam pohađao u srednju školu u Selskoj 83 u Zagrebu pa su prvi primjerci več bili po gradu gledali smo te Dragstere kao savršenstvo ....tada u to vrijeme sa vozio stari Tomos Colibri a ovaj Italjet Dragster je bila nedostižna meta 😆

--- Kraj citata ---
Hvala 👍🏻
P.S.
Mi iz Prvomajske smo uvijek bili jači od vas😂😂😂😂

danijelP7b:

--- Citat: Dragster 50 - 11 Travanj, 2020, 08:32:09 ---
--- Citat: danijelP7b - 10 Travanj, 2020, 10:26:02 ---Svaka čast na projektu skidam kapu ;D kaj da velim drugo nego odlično odrađeno školskqi bi se reklo.Sječam se još davne 1998 godine  dok sam pohađao u srednju školu u Selskoj 83 u Zagrebu pa su prvi primjerci več bili po gradu gledali smo te Dragstere kao savršenstvo ....tada u to vrijeme sa vozio stari Tomos Colibri a ovaj Italjet Dragster je bila nedostižna meta 😆

--- Kraj citata ---
Hvala 👍🏻
P.S.
Mi iz Prvomajske smo uvijek bili jači od vas😂😂😂😂

--- Kraj citata ---

Neznam za to ja sam bio uzoran školarac 😎😆 moja generacija automehaničara je 1996-1999 davno je to bilo ali ostala ljepa sječanja, nažalost malo tko da je ostao radit u struci osim mene i još par.... 😆

Dragster 50:
Predugo sam odgađao, neki glupi strah, ali evo, danas prva probna vožnja. Držite fige  :toothy9: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju