Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (40/63) > >>

v3kac:
Savijati sa ručnom pigericom za cijevi svatko tko se bavi  klimama ju ima... a nije baš niti skupa na aliexpresu

Dragster 50:
Ne znam ljudi, danas mi je već čekić u ruci bio da sve slupam. Ne ide ovaj tip slaganja na Dragster i amen.

Dragster 50:
Treba ići na Dellorto 17,5 serijski airbox i riješiti se patnje oko čoka, gas sajle, filtera zraka i ostalih pi#darija koja mi oduzimanju sve više vremena živaca i novca.
Mašina cvrkuće, sve šljaka, al se ja ko idiot j#ebem sa sajlama i prostorom u rami kojeg nemam.

aprilija top:
mislim da imam od top performansa prirubnicu za taj polini karb ista je ko seriska ali je veci promjer za karb ako trebas

Dragster 50:
Hvala Aprilia, imam već Polini 360° i to sam nekako riješio, kupio 2 Polini gljive, 30 i 90° Tu sam dobio da mi ne tuče u ramu, ali mi je sad zatvoren pristup šarafima za štelanje, znači vraćanje na početak. Čok danas provukao u kadu, ali ne šljaka jer se do kade prelomio 100 puta, gas sajla i dalje isti problem. Predugo se za#ebavam sa glupostima i projekt se ne miče, a i ne vidim nekog rješenja osim onih koje ne želim.
Pada mi na pamet i prodati komplet mašinu, umanjenu za 300-tinjak € al koliko još ovdje budala ima, da toliko utuku....
Poggiali ima DR EVO i City 16 na 17,5 karbu, pa ću čekati šta će on reći kako kod njega sve to radi.
E da, ak će ići 17,5 sa standardnim airboxom, moram sjeći nosač airboxa i tražiti duže brezone jer nosač ide na glavu cilindra. 🤦🏻‍♂️

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju