Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Cro Dragster projekt

<< < (25/63) > >>

Poggiali:
ne znam, al ja vise polini / gates ramen ni pod razno nebi stavio... nemas kaj zeznut kod stezanja, ili si zaboravio podloske eventualno... al bilo je vec par slucajeva di se polini nov razletio... sreca pa je SA ok i odma mi vratili pare..

PchelaUbica:
Kak nema sta zeznut. Jel nisi vidio sta se dogodilo. Ako pricepis remen , mislis da si stegnuo ,u voznji se razlohalo i pocelo glodati. Zato je i nastradala radilica
Ja polini remenje koristim nonstop i nikad nikakvih problema. A ti si ocito imao peh s njima

Dragster 50:
Pitanje je jesam li stegao dok je remen bio spušten, ili nisam dovoljno. Pištolj stavio na 2 od 4 i udario 3 puta, e sad, jel to premalo, nemam pojma.
Što sam zavrtao sa njim, zavrtao sam. Od sad kao i do sad, samo glavčinu i AMEN.

Dragster 50:
Jučer sam ga stiskao, i jutros nakon malo štelanja karburatora. Dojmovi o J. Costa variomatu, iskreno ne znam.
Da sad tu nešto dudam, filozofiram, i koristim fraze i vokabular samo da bi to ljepše upakirao i zvučao kao veliki poznavatelj, nema šanse. Jedino osjetim, da ništa ne osjetim tj. ne vidim razliku od Multivara, osim što mi se čini da brže ubrzava nebitno o brzini, iako su oni "valjčići" 7,1gr. Vjerujem da Multivar sa 7,1gr nebi bio ni blizu ovom ubrzanju.
Danas je teže upalio, vjerujem zbog karburatora, ali već sam jučer osjetio da mi je previsoko na leru. Prošlo je već 2 mjeseca od zadnje vožnje, i teško mi je išta uspoređivati, pogotovo što je druga radilica, drugi variomat, remen, a i onaj semering je bio slinav, tako da.....
Nadam se da će to šljakati kako treba do kraja sezone.

Poggiali:
jesi ti imao tpr vario? meni je on najbolji na minarelliu, iza njega bi stavil polini, pa onda multivar, koji mi je tak tak bio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju