Tehnički kutak > Garaža

Derbi Atlantis 70 by matija

<< < (13/43) > >>

matija84m:
Dobra bi bila sa nije michelin :)
Prednja je u cist solidnom stanju i mogla bi vozit jos dvije sezone. Ali je michelin i zato ide u smece :icon_thumright:

matija84m:
Evo stigla napokon i zadnja guma.

dario007:
Sad bus jurcal  ;D

Corector:
Masala, dobio si nepisanu garanciju od ne padanja :D
A naprijed Run Scoot, ajme majko haha

Evo ja sam cijelu zimu na Molasicama, zadnja stara 2, 3 godine, a prednja 3 i jos je izmucena i potrosena s Runnera, ali drzi jer je smjesa za Oskara, pazi zima je, a nisam imao niti jednu zajebanu situaciju. Jurcam po kisama kao po suhom...

Ti ces ju s Derbijem lako porubit.

matija84m:

--- Citat: dario007 - 04 Ožujak, 2020, 22:39:48 ---Sad bus jurcal  ;D

--- Kraj citata ---

Sad bu to extremno :icon_thumright:

--- Citat: Corector - 04 Ožujak, 2020, 22:59:39 ---Masala, dobio si nepisanu garanciju od ne padanja :D
A naprijed Run Scoot, ajme majko haha

Evo ja sam cijelu zimu na Molasicama, zadnja stara 2, 3 godine, a prednja 3 i jos je izmucena i potrosena s Runnera, ali drzi jer je smjesa za Oskara, pazi zima je, a nisam imao niti jednu zajebanu situaciju. Jurcam po kisama kao po suhom...

Ti ces ju s Derbijem lako porubit.

--- Kraj citata ---

Inace se ovaj derbi dobro drzi i bacaka po zavojima, sad bu zaljepljen za cestu.
Ova Run Scoot je testirana na zadnjem kraju i mogu rec da je dobra naspram michelina preporod. Tako da na prednjem kraju ocekujem isto dobre rezultate. Samo zato sam ju ostavil u opticaju jer se dobro pokazala.
A zivo me zanima kako ce se ponasat na stazi. Koliko bi ju zarubil i di su onda granice?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju