Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 180, ima benge i struje, a nece upalit.

<< < (6/7) > >>

duje87:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 26 Listopad, 2008, 14:56:24 ---cilindar ti je sad bez glave 1500-1600kn a kit je preko 2500

--- Kraj citata ---

1569 bez glave,a kit je cini mi se 2369

veka84sb:
Crni fond kazes ,svaka casta ako si tako pripremljen na ovakve stvari.... kod mene je inace obrnuto ,sve neplanski pa umjesto cnrog fonda bude crnjak i mjesecima skupljanje dijelova.... e da ...cvaje ..cista erotika!

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 27 Listopad, 2008, 07:58:47 ---Crni fond kazes ,svaka casta ako si tako pripremljen na ovakve stvari.... kod mene je inace obrnuto ,sve neplanski pa umjesto cnrog fonda bude crnjak i mjesecima skupljanje dijelova.... e da ...cvaje ..cista erotika!

--- Kraj citata ---

POTPIS

i još jedan potpis  :icon_thumright:

:laughing7: :drunken_smilie:

Grozni:
2470kn, malosi kit 175 ccm aluminij. 172 nije bilo, a i kazu da je taj 175 brand new i bolji od 172. vidjet cemo, sutra odmah gore, sad sam prevech umoran. obavjestim vas o rezultatima.

Grozni:
ispricavam se na kasnjenju, jucer sam stavio kit gore i tukson mi se odmah digo   :toothy10:. radi mirnije i odaziv na gas je puno bolji. brzo ga digne jos brze spusti, a zvuk ko` masinica za sisanje. nisam ga jos stisnul, cekam da se malo razradi. Kod prvog pokusaja me iznenadio jer me skoro ritnul sa sebe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju