Ostalo > Chat house

VRATITE MI SUHOGA

<< < (9/20) > >>

zvonkec92:
da nije iso u grcku i nazad iglicasti bi mu trajo 3000km duže  :laughing7:

giannelli:
Uzeli suhog a dali su PAPAR,  svaka cast sto se na tudjim greskama moze uciti.

Bas Tomyu govorim, sa SF2 bi otisao samo u gljive a kamoli u GRcku, pa mi je rekao da mu to otac vozi. Svaka cast.

:dontknow:  :glasses2:

Corector:
"Vrijeme ce sve pokazati" i "stani mi na vremensku crtu". To su bile moje omiljene uzrecice koje sam ulozio na sve ili nista, ali ipak s garancijom da sam u pravu posto sam iskusio mnogo peza, a najjace mi je bilo kad bi se meni pokvarila tudja peza nakon jednog kruga :D

dino73n:

--- Citat: giannelli - 25 Siječanj, 2020, 22:12:05 ---Uzeli suhog a dali su PAPAR,  svaka cast sto se na tudjim greskama moze uciti.

Bas Tomyu govorim, sa SF2 bi otisao samo u gljive a kamoli u GRcku, pa mi je rekao da mu to otac vozi. Svaka cast.

--- Kraj citata ---
Druze ja sam sa SF2 i to solidno tuniranim presao, 40 000km bez kvara. Replica, YasuniR, Dell 19, ALI sa radilicom sa 17x12 lagerom.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

giannelli:

--- Citat: Corector - 25 Siječanj, 2020, 22:14:59 ---"Vrijeme ce sve pokazati" i "stani mi na vremensku crtu". To su bile moje omiljene uzrecice koje sam ulozio na sve ili nista, ali ipak s garancijom da sam u pravu posto sam iskusio mnogo peza, a najjace mi je bilo kad bi se meni pokvarila tudja peza nakon jednog kruga :D

--- Kraj citata ---

ja sam cuo, ''sto zracis to privlacis'', bad to the bone je taj krug bio za peža.

--- Citat: dino73n - 25 Siječanj, 2020, 22:16:15 ---
--- Citat: giannelli - 25 Siječanj, 2020, 22:12:05 ---Uzeli suhog a dali su PAPAR,  svaka cast sto se na tudjim greskama moze uciti.

--- Kraj citata ---
Druze ja sam sa SF2 i to solidno tuniranim presao, 40 000km bez kvara. Replica, YasuniR, Dell 19, ALI sa radilicom sa 17x12 lagerom.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

--- Kraj citata ---

nema nista proti peža, mislim da si sam sebi odgovorio, nema tu nista pežo u tome.  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju