Ostalo > Chat house
VRATITE MI SUHOGA
zvonkec92:
da nije iso u grcku i nazad iglicasti bi mu trajo 3000km duže :laughing7:
giannelli:
Uzeli suhog a dali su PAPAR, svaka cast sto se na tudjim greskama moze uciti.
Bas Tomyu govorim, sa SF2 bi otisao samo u gljive a kamoli u GRcku, pa mi je rekao da mu to otac vozi. Svaka cast.
:dontknow: :glasses2:
Corector:
"Vrijeme ce sve pokazati" i "stani mi na vremensku crtu". To su bile moje omiljene uzrecice koje sam ulozio na sve ili nista, ali ipak s garancijom da sam u pravu posto sam iskusio mnogo peza, a najjace mi je bilo kad bi se meni pokvarila tudja peza nakon jednog kruga :D
dino73n:
--- Citat: giannelli - 25 Siječanj, 2020, 22:12:05 ---Uzeli suhog a dali su PAPAR, svaka cast sto se na tudjim greskama moze uciti.
Bas Tomyu govorim, sa SF2 bi otisao samo u gljive a kamoli u GRcku, pa mi je rekao da mu to otac vozi. Svaka cast.
--- Kraj citata ---
Druze ja sam sa SF2 i to solidno tuniranim presao, 40 000km bez kvara. Replica, YasuniR, Dell 19, ALI sa radilicom sa 17x12 lagerom.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
giannelli:
--- Citat: Corector - 25 Siječanj, 2020, 22:14:59 ---"Vrijeme ce sve pokazati" i "stani mi na vremensku crtu". To su bile moje omiljene uzrecice koje sam ulozio na sve ili nista, ali ipak s garancijom da sam u pravu posto sam iskusio mnogo peza, a najjace mi je bilo kad bi se meni pokvarila tudja peza nakon jednog kruga :D
--- Kraj citata ---
ja sam cuo, ''sto zracis to privlacis'', bad to the bone je taj krug bio za peža.
--- Citat: dino73n - 25 Siječanj, 2020, 22:16:15 ---
--- Citat: giannelli - 25 Siječanj, 2020, 22:12:05 ---Uzeli suhog a dali su PAPAR, svaka cast sto se na tudjim greskama moze uciti.
--- Kraj citata ---
Druze ja sam sa SF2 i to solidno tuniranim presao, 40 000km bez kvara. Replica, YasuniR, Dell 19, ALI sa radilicom sa 17x12 lagerom.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
--- Kraj citata ---
nema nista proti peža, mislim da si sam sebi odgovorio, nema tu nista pežo u tome. :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju