Ostalo > Chat house
VRATITE MI SUHOGA
zvonkec92:
Izgleda da sam mu previse potokario cilindar pa je razvalio iglicasti, peza 50 AC je ipak sinonim za snagu, moc, trajnost :laughing3:
Ali brzo ce nam suhy nazad na drum kad mu njegov najbolji prijatelj pikac ( nožovi nožovi ) proda radilicu i sve ostalo kaj je sjebano
Zigas:
--- Citat: Corector - 24 Siječanj, 2020, 23:13:25 ---Vratite cov'eka, vidite da treba krucijalni dio za Pezu.
Evo ja doniram blok s radilicom bez greske, ima i getribu LC koja ne skiči.
Primjetio sam da je pojam peza usao u srz kada je nesto problematicno, blago receno haha
--- Citat: ljubo46 - 24 Siječanj, 2020, 20:20:56 ---Nakon ove tekme sa Norvezanima sam dobio sijedih u glavi ko da imam pežoa u garaži :laughing7:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Pa ti ga očeš opet za****t sa ti djelovima. :toothy10:
Ja mu doniram stock cilindar, glavu, bat, variomat, kuplung, zvono od kuplinge...za Piaggio Purejet. Ostali mu donirajte ostalo, da se mu sklopi uredni stock Purejet. Ja ga jako cjenim, ko tripera i zato treba takav stroj. Ako dodje osobno, do mene i odluči se za Purejet, doniram mu Malossi sport 70, Malossi multivar, kuplung sa crnim Malossi federima... U glavnom sve za odličan Base setup, koji če trajat bez problema preko 30000km, jer je sve ko novo. :icon_thumright:
Corector:
Ha cuj, bitno je biti dio povijesti, istaknuti se, jer bolje je biti u jednoj od krajnosti nego u sredini. Vidis da je peza usla u legendu i svi je se svakodnevno sjetimo, umjesto da j****o sve po spisku...
dario007:
--- Citat: Zigas - 25 Siječanj, 2020, 08:25:30 ---
--- Citat: Corector - 24 Siječanj, 2020, 23:13:25 ---Vratite cov'eka, vidite da treba krucijalni dio za Pezu.
Evo ja doniram blok s radilicom bez greske, ima i getribu LC koja ne skiči.
Primjetio sam da je pojam peza usao u srz kada je nesto problematicno, blago receno haha
--- Citat: ljubo46 - 24 Siječanj, 2020, 20:20:56 ---Nakon ove tekme sa Norvezanima sam dobio sijedih u glavi ko da imam pežoa u garaži :laughing7:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Pa ti ga očeš opet za****t sa ti djelovima. :toothy10:
Ja mu doniram stock cilindar, glavu, bat, variomat, kuplung, zvono od kuplinge...za Piaggio Purejet. Ostali mu donirajte ostalo, da se mu sklopi uredni stock Purejet. Ja ga jako cjenim, ko tripera i zato treba takav stroj. Ako dodje osobno, do mene i odluči se za Purejet, doniram mu Malossi sport 70, Malossi multivar, kuplung sa crnim Malossi federima... U glavnom sve za odličan Base setup, koji če trajat bez problema preko 30000km, jer je sve ko novo. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mili moj,pa njemu se do sad nudilo takvih setupa i usluga da to nemres prepricat,ali nista nije urodilo plodom.
Zigas:
Šta kažete, da je peža ko droga. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju