Tehnički kutak > Garaža

"New"Runner 50-->172cc

<< < (19/20) > >>

Corector:
Ako se ne vozite puno, onda vam swap na teleskope nece doci do izrazaja, a necete dugo uzivati u finoci amortiziranja. Vise ce te osjetiti nepotrebnu masu naprijed i teze ce se propinjati, naravno, i malo ce losije ubrzavati te ce trrbati nesto jace kociti :D

U ovom projektu je to neizbjezno, takva vilica je must have jer ce izbalansirati skuter, uciniti ga preciznijim i mirnijim, a najvise na brzinama iznad 100gpsa jer USD pocinje da leluja, pogotovo dok je naspanan s jacim agregatom pri punom gasu.

dario007:
Natovarila se rama i vozila k Zvonkecu na selo da je opLJeskarimo,on je pjeskal,a ja pio pivu,klasika.

Usput sam ponio i SM 06 koje je prethodno povaren i obrusen,pa smo i njega opjeskarili(citaj Zvonkec je)

Nakon par dana sam ga i pofarbao i sad je kao novi.

Nabavljen je i filer za ramu,moram samo otici crni auto lak kupiti.Odlucio sam da necu plastificirat jer je preskupa igra.

Hvala bati Zvonkecu za pjeskarenje... :icon_thumright:

PchelaUbica:
Morat ce past neke pJeske za pLjeskarenje 😁😁

dario007:
Bit ce,bit ce...Sad ce lijepse vrijeme pa budemo neku mesinu ispekli... :happy3:

zvonkec92:
Ljepo je ispao spuh, da smo imali vise vremena mogli smo bolje i kvalitetnije to odraditi al i ovo je okej. Mesinu bumo rijesili sad koji dan  :sikiranje: :violent5: :cevapcici: :klopa: 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju