Tehnički kutak > Garaža
"New"Runner 50-->172cc
dario007:
Upicanio anlaser,ventilvar i ove ostale sitnice
Krenuo sam uređivati auspuh koji sam uzeo od pcelice.
Napravio limariju na poklopcu i pofarbao ga.
Spuh sam antikorozinom namazao,odrezao sve one viskove za plastike montirat i ostavio samo one koje drze ovaj lim.
Onda krenuo u pilanje,treba katalizator izbaciti van.
Evo nakon teske muke ga uspio iscupati nekako van
Sad to treba povariti i srediti perforiranu cijev jer se ona klimata unutra.
Taj auspuh bude za prvu ruku dok se ne nađe FXR SM06 u dobrom stanju.
TopPerfomance4:
Dobro to povari i obojaj i možeš vozit tko če više pronači te stare auspuhe bb su kao dinosauri
dario007:
Stigao blatobran i zadnja lampa
ljubo46:
frend di je stao projekat? :icon_biggrin:
daj mi reci vidim da imas dell 25 jel dobar za sp-a? i koja postavka od prilke ide gore?
ili su bolji oni oko, koso, pwk i sl. 26-ice?
dario007:
Ceka se da ulovim vremena,poslovi oko kice su me malo usporili,a bilo je i vise projekata odjednom...Tako da je trebalo to sve porijesavati.
Lagano sam prikupljao dijelove i gotovo sve za sklopiti Runnera je tu.Fali vilica i prednji disk.
Sa BP-om sam u pregovorima da povari nosac,pa ce se i to realizirati ovih dana,pa ce se kroz zimu za zanimaciju slagati projekt.Onda imam vremena i nije zurba,pa ce se lagano sa gustom sve u detalje slagati.
Na Nrg-u imam 25icu,kakav je u usporedbi sa drugima ti nemrem rec jer nisam isprobao.
Kod mene je slozeno na full serijski box,glavna dizna je 98,igla 2.zub,klipic 45 i ler dizna je 46(trebala bi 48 ili 50 da se seraf nađe di treba).Radi dosta dobro,nemrem se zaliti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju