Tehnički kutak > Garaža
"New"Runner 50-->172cc
dario007:
Ne smijem pjeskarit,bar ne tu di je broj sasije,i ovak se jedva vidi.
Trebam ST vilicu,ove bocne di je macje oko,i sve ove hrapave,zadnji far ,roletice i nosac tablice
Moram vidjeti oce se dat skinut ovo cime su farbali te hrapave plastike,ako oce,onda mi ne trebaju.
aragonY:
Mozes probati pjeskariti s nekim blazim oblikom, npr. soda. Plastike ispjeskaris s tim i prespricas bumper sprejem, ja sam svoje tako sredio i prezadovoljan sam. Jedino moras paziti na gorivo, ali to moras paziti i kada nisu farbane kako god..
Mozda i ramu da probas pjeskariti sa sodom, ne znam koliko bi imalo efekta al mozda bi ubilo hrđu jer ovo je kancer nazalost, moze postati samo gore ako nista pzbiljnije ne poduzmes..
Btw ako planiras tripovati s tim skuterom morati ces modifikovati sic ili si pripremi si jedan jastuk da stavis na sic ispod sebe jer nakon cca. 1h voznje bukvalno sjedis na plastici, spuzva se stisne do kraja i nema udobnosti skoro pa nikako, otrni ti rit pa se slomiš pokušavajući naći onu neku pozu koja je malo udobnija ;D
dario007:
Šljaka se pomalo :happy6:
Baza je dobra(citaj rama je bez ostecenja)
Plastike su dobre,jedan nosac na ralici,pukotina i zakacke V maske su potrgani.Ostalo je bez ostecenja.
jurkec:
Kod tebe sad pedesetke idu u zaborav, sretno s novim projektom i makinom :icon_thumright:
dario007:
Jurkec hvala na lijepim zeljama.Busilica je bila glavni alat,sve jedan seraf koji je u dodiru sa zeljezom ili aluminijem sam busio glave.Zapeklo i nejde van da si majka bozja.
Evo kako to otprilike izgleda.
Buseni serafi blatobrana
Krenuo sam lagano i masinu cerupat.Nikad do sad nije otvarana.Kroz otvor ispuha na celu klipa vidim da se neki od lezaja sasuo.Sutra nastavljam jer sam izgubio puno vremena buseci sve i jedan seraf.
Napravio lagano popis,i to je bez plastika.Cifra odmah leti u nebo,tu bez sitnica ima 5000kn dijelova samo na papiricu,pa eto ako netko krece u to da zna sta ga otprilike ocekuje,s tim da u toj cifri nije ni skuter ni masa dijelova kojih vec imam.
Ima li tko pametnu ideju kako rijesiti ovaj dio rame,te brojke su tak slabo napisali da se to sad jedva vidi kad se nalovilo malo hrđe.Bojim se da bi pjeskarenjem napravio pi*dariju??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju