Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (19/53) > >>

dario007:

--- Citat: Poggiali - 23 Siječanj, 2020, 22:19:21 ---jbga, tolko bi dal i za bengu.. ak budem uzimal posluzile budu one u tokicu za 30kn .. jos radim popis djelova, pa cu vidit, mozda i klip uzmem i iglicasti...

--- Kraj citata ---

Klip isto obavezno neki iz tokica ili sa kioska tiska,tak da za 3 dana opet otvaras.

Moj savjet je ako slazes za sebe samo renomirani proizvođaci.

Mozes sublerom ugrubo vidjeti jel klip specijala ili nije...

zvonkec92:
kakva mrtva specijala u serijskom alu cilindru

dario007:
Hahah,opce nisam obracao paznju,vidio sam da je pitao gore...Da nemre biti ako je alu cilindar.

matija84m:

--- Citat: dario007 - 24 Siječanj, 2020, 00:34:25 ---
--- Citat: Poggiali - 23 Siječanj, 2020, 22:19:21 ---jbga, tolko bi dal i za bengu.. ak budem uzimal posluzile budu one u tokicu za 30kn .. jos radim popis djelova, pa cu vidit, mozda i klip uzmem i iglicasti...

--- Kraj citata ---

Klip isto obavezno neki iz tokica ili sa kioska tiska,tak da za 3 dana opet otvaras.

Moj savjet je ako slazes za sebe samo renomirani proizvođaci.

Mozes sublerom ugrubo vidjeti jel klip specijala ili nije...

--- Kraj citata ---

Mrak :laughing7:

v3kac:
Po meni tak fino "zrifljan" i površinski nahrapaljven teško da bude radio kako treba jel svi kanalići su mu lagano nagrizeni i prošireni.
Dopuštam da postoji mogučnost da griješim ali uglavnom ja nikad nebi riskirao čišćenjem na takav način.

Npr u restauraciji nekog ozbiljnog skupog vozila takav karburator bi se proglasio uništenim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju