Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Trekker
Corector:
Imam ti ja namotaje za pezu. E sad ima jedan mali problem, trebalo bi skinuti magnet. A imao sam jos jedne, sad ne znam jesam li ih bacio s blokom ili sam uspio iuvaditi. Originalne.
Peza je jedina masina u zivotu koju sam ispravnu bacio u smece.
zvonkec92:
--- Citat: Corector - 21 Siječanj, 2020, 11:36:20 ---Peza je jedina masina u zivotu koju sam ispravnu bacio u smece.
--- Kraj citata ---
To sve govori o njoj, di je sad onaj veseli vlasnik vive da nahvali pezu na sva zvona :laughing11:
Poggiali:
dario i aragony , masina tak dobro izgleda da mi zao mjenjat bilokaj, otvorio sam samo da vidim dal klip ima kakvih riseva buduci da je onaj mrak sipan od ulja... al ispada da je ekstra stanje...
Korektore, jel magnet jako hrdjav? ako je ok mozda bi i njega uzeo da se ne jebavam sa ciscenjem ovog
Danas sam malo karb cistio, na dnu casice je neka korozija , kad sam ocistio udubljenja su u njoj, al aj nije suplja...
Nije mi jasno ko bi normalan ovako izglodjao sraf smjese i zasto :/
I da, onaj stift/sraf na prirubnici je bila yebada skidat 2 srafcigera sam savio, makar sam prvo grijao dobro... da sam nakraju zarezao bocne strane i 9kom vilicastom odsrafio :/
Lezz22:
Kupi celicnu cetku za busilicu onaj nastavak (20ak kn) i ocistis magnet u 5min i bude ti kao nov
Poggiali:
imam to, al di je jaca hrdja ostaju ona udubljenja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju