Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (50/53) > >>

Poggiali:
Bando me razocaral... cak ga je i Suhy preporucil, al definitivno serijala skuter ide najbolje sa daycom.. probal sam i sa 0.25 i 0.5 sajbicama kombinirati i nije nikak...
znaci najbolja mi je kombinacija dayco i 0.75 sajbice iza kalote i tu mogu hvatat  80 po satu, a u brdo nemam probleme...
bando se tegli, ak su sajbice 0.75 iza ventilatora, onda remen sjeda na bolcnu, ali neide preko 65 po satu... stim da i dalje ide losije u startu od dayca... ak stavim 0.5 iza ventilatora i 0.25 iza kalote, ide do 70.. mozda malo preko... ali nije ziv u brdo kao sa daycom ni blizu...mislis si hoce li stati... i pad performansi se vise osjeti sa pregrijavanjem prijenosa...   

ps, zvonkec, nema vise dopplera, to ak se nadje nes na ebayu je rizik, a druga stvar je kaj u njega ideu 19.5 rolice, kojih uopce nemam doma i neda mi se stvarati stek...

zvonkec92:
Jel ti taj dajko stoji iza u polutkama na vrhu ili malo unutra? Ja sam probao nekoliko dajka u zivotu i svi su smece neviđeno prekratko, sa duzim remenom mi se skuter puno ljepse ponasa i evo ja nemam problema sa bandom 🤔

Poggiali:
pa meni je bando na minareliju super, al ovde je kontra.. dayco je kraci i uzi ( i ne znam kolko km ima jer sam ga dobio sa skuterom) , nije ni na vrhu polutki za razliku od banda, al nemres ga ustelat, mozda da je drugi vario ili kit...  vozit cu jos taj bando, mozda bolje sjedne, al ima vec 70km :/  i jos onda kad se ugrije , ide jos gore :S to kod dayca ne osjetim tak jako

zvonkec92:
Neznam stari kaj bi ti reko, ja kad sam imo SF1 najbolje je iso sa malossi x special remenom a on je jos za dlaku duzi od banda tak da neznam kaj tebe muci oko prenosa da ti igraju samo extra prekratki remeni :/ 

Poggiali:
Kad je bio Suhi kod mene, poslozil mi je prijenos za bando, kak je mislil da bude najbolje, i skuter tak ok ubrzava, ali je krajnja 70 po vurici... moj setap sa daycom je 75-79 po vurici, al da bude bolje, mjerio sam gpsom, i tih 75 je 66 gps-a :S  .. negdi na 50kmh pocnu rast okretaji.. sve je serijala... jel ima netko jos sa trekerom, jel to to od brzine?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju