Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (44/53) > >>

Budy_94:
Toliko pedantno odrađeno da je milina gledati, svaka čast.
Samo naprijed !

Poggiali:
Hvala stari :)

Zvonkec, ne znam jel od peze remen, dayco je, potrazi medju slikama mozda se vidi oznaka, ak ne,  ne znam koja je... al vozio budem ga neko vrijeme jos, nije se cinio los... Jedino kaj mi izgleda kraci od onog kaj sam dobio sa polinijem... I na kraju ne znam ni koji je najbolji remen za pezu :/ Neko mi je mislim reko da je dobar od ditecha...

zvonkec92:
Od diteka je predug, dovoljan je i obicni bando za pezu nis mu ne fali

Poggiali:
Kad jednom nebi bio baksuz... puz brzinomjera i sajlu sam ocistio i podmazao, slozio pazljivo, probao vrtit da vidim da je sjelo i sad ne pokazuje vise od 19kmh :|  A radio je dok unutra prakticki nije bilo masti, samo prasina

Poggiali:
Malo smo se provozali, nekih 40km  :toothy9:

Skuter ide generalno dobro, ima vise mjesta za noge nego aprilia rally, ali je tvrdji van ceste, ako pogodis rupu ispuca te iz sica ... kao da ima i kraci hod amortizera od aprilie...
sa mojih laganih 100kilica, sam ga dobio 78 po satu, iso bi mozda do 80, al nije bilo ceste... ii pri toj brzini od guma nista ne cujes xD

Kad se remen u grije ne znam jel bi krenuo u najtezem brijegu, al ovako je i najtezi brijeg vuko 25kmh...  Mozda bi start sredio tvrdjim federima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju