Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Trekker
Zacvikani:
Pezo nema 2 federa za centralnu jer 1 je dovoljan i tvrd ko kamen. Kukica ti naopcakenstoji za pocetak. Teabi atoji ovako ( , atrebaa ovqko ) . vidi sindosjed di ide seraf od centralne kroz rupu. To se pojede pa nogice pocnu klapuckaf lt ali nikada ne vise.
Tomi_ZG:
Bitno da su plastike oprane iznutra ;D
Poggiali:
--- Citat: Zacvikani - 04 Rujan, 2020, 04:28:31 ---Pezo nema 2 federa za centralnu jer 1 je dovoljan i tvrd ko kamen. Kukica ti naopcakenstoji za pocetak. Teabi atoji ovako ( , atrebaa ovqko ) . vidi sindosjed di ide seraf od centralne kroz rupu. To se pojede pa nogice pocnu klapuckaf lt ali nikada ne vise.
--- Kraj citata ---
Ma sraf od centralne je bio pasent, a na kraju jos sam i farbao sve pa je cak i knap islo... probao sam ja kukicu da okrenem, probao sam i bez kukice, al nejde nikak, i na kraju sam uzeo selnu da bi tu kukicu gurnuo sto blize rami, i sad je dobro... mozda je neko syebo feder ili sta... jer se on na kukicu sam tak stavio bez ikakve sile...
Uglavnom sve je slozeno, sve radi, osim indikatora za levi zmigavac... i moram podesit karb, jer mu je start nekak cudan, malo se kao muci dok se bas ne ugrije...
Poggiali:
Evo kak je to izgledalo u startu
iii sad... :toothy3:
U planu mi je s vremenom promjenit auspuh, zadnji amortizer i vjerojatno karb... al za sad, skuter vozi daleko bolje nego kad sam kupio :P
challenbeen:
boja mi je brutalna!! samo naprid kolega!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju