Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (38/53) > >>

challenbeen:
Mozes se samo divit... Kod nas nema tako nešto.. uff ili ja ne znam traziti hahaaha legendo, koji stroj ej..
Tocno mi dođe da ja uzmem neki stroj i da isto napravim

igor.sb:

--- Citat: Poggiali - 23 Kolovoz, 2020, 01:40:20 ---haha, tnx  :icon_biggrin:  a najgore je sto mora bit slozeno do 27. jer mi je to zadnji rok za odjavu  ili regu

--- Kraj citata ---

Punih 7 mjeseci sam fulao rok za odjavu  :toothy3:
Kaznu nisam dočekao pa sam ga na kraju i registrirao
Bilo je ili 700 kn kazne ili 700 kn registracije, odabrao registraciju, jer odjava nije bila opcija :icon_thumright:
U mjesec dana te sigurno neće niko zajebavati
Kocka

Poggiali:

--- Citat: challenbeen - 23 Kolovoz, 2020, 08:15:25 ---Mozes se samo divit... Kod nas nema tako nešto.. uff ili ja ne znam traziti hahaaha legendo, koji stroj ej..
Tocno mi dođe da ja uzmem neki stroj i da isto napravim

--- Kraj citata ---

haha, ako ti tako kazes  ;D A najbolje je preko zime nesto tako radit, al mene je situacija malo zeznula, pa eto...

Igore, nadam se da necu cekat 7 mjeseci xD  kocka!

ps sta da radim sa ruckicama kocnica? imaju par pikica bez boje... nisam dao na pjeskarenje jer nisam htio u tu boju u kojoj je ostalo, a da mi farbaju u crno samo 2 ruckice mislim da bi im bila gnjavaza... dal da ih poliram ? ako sprejem ofarbam, to ce se brzo obrisat?

aragonY:
Poliranje rucica niposto. To se stalno dira rukama, brzo bi se "izlizalo" i kao bonus znak paznje, pocelo bi ostavljati tragove po rukama

mic:
Ja sam masu ručica ispolirao i dan danas su dobre. Bit ce sjajne dugo vremena ako ti skuter nije konstantno mokar i na vlažnom mjestu.
Meni su na Zumi tvornički polirane rucice, prođem ih purolom i krpicom svakih godinu ili dvije i kao nove su.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju