Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (30/53) > >>

Corector:
Vivacity odnosi medalju za najneizbalansiraniji skuter bez grama tezine u prednjem kraju. Velika je vjerojatnost od pada, jer nemas adekvatan pritisak na prednju gumu, guma samo klizne i flisnes. Prednost je sto ga cimnes na zadnji iz mjesta dok je agregat ugasen.
Takav lagani prednji kraj predstavlja neprekidno poskakivanje preko neravnina i narusava stabilnost, rucni zglobovi rade kao na bausteli.

Suhi iskusan skuteras se ubio meni pred ocima, dok je isao dokazati natpis "
Sportline", medjutim treba raspoznati marketing od istine.

Frend iz kvarta takodjer koji je vozio stalno skutercad, izdigla ga rupcaga.

Uvjerio se s vlastitom Vivom, zanimljiva je ta lakoca na volanu, ali ima losu stranu s aspekta sigurnosti o kojoj nitko ne razmislja dok se kotrlja.

Na taj drlog stavis kofer i ostaje ti 2kg pritiska na prednji kotac. S praznim koferom s jebacki ugrozen ako slucajno maknes 1 ruku s volana. To je jedini skuter koji me je razocarao na snijegu, gdje se jasno skuzi ovo o cemu pricam, prednji kotac nemre gazit snijeg nego zablokira i samo prednji kraj bjezi u stranu jer ga izdigne snijeg kojeg nemre pregaziti.

Poggiali:
a dobro, nije bas ni rally masivan na prednjem kraju, ja kad sam sjeo nakon runnera, sam se sokiral kak se volan vrti ko na bicikli i bacaka levo desno  :toothy11: a kaj se tice trekker rally ne vidim razliku u raspodjeli mase, osim kaj je trekker tvrdji dosta, pogotovo zadnji kraj, em sic tvrd, em amortizer nemogu rukom stisnut...

Nego, da li neko zna broj zubaca na pezi ac? getriba

Lezz22:
Na tekkeru je
primar 12/43
sekundar 12/45

tekker jedini ima duzi sekundar za 5% zbog 10 cola felge inace i lc i ac imaju 12/47

a lc ti je
primar 12/34
sekundar 12/47

v3kac:

--- Citat: Corector - 12 Veljača, 2020, 12:42:09 ---Vivacity odnosi medalju za najneizbalansiraniji skuter bez grama tezine u prednjem kraju. Velika je vjerojatnost od pada, jer nemas adekvatan pritisak na prednju gumu, guma samo klizne i flisnes. Prednost je sto ga cimnes na zadnji iz mjesta dok je agregat ugasen.
Takav lagani prednji kraj predstavlja neprekidno poskakivanje preko neravnina i narusava stabilnost, rucni zglobovi rade kao na bausteli.

Suhi iskusan skuteras se ubio meni pred ocima, dok je isao dokazati natpis "
Sportline", medjutim treba raspoznati marketing od istine.

Frend iz kvarta takodjer koji je vozio stalno skutercad, izdigla ga rupcaga.

Uvjerio se s vlastitom Vivom, zanimljiva je ta lakoca na volanu, ali ima losu stranu s aspekta sigurnosti o kojoj nitko ne razmislja dok se kotrlja.

Na taj drlog stavis kofer i ostaje ti 2kg pritiska na prednji kotac. S praznim koferom s jebacki ugrozen ako slucajno maknes 1 ruku s volana. To je jedini skuter koji me je razocarao na snijegu, gdje se jasno skuzi ovo o cemu pricam, prednji kotac nemre gazit snijeg nego zablokira i samo prednji kraj bjezi u stranu jer ga izdigne snijeg kojeg nemre pregaziti.

--- Kraj citata ---

a kaj reći onda na automatic tomeka, na truleks savicama, jawu 350 koja baš ide" ko metak" a "uniroyalke" radijalke drže ko pes ježa i mz-jke a o kočnicama istih uopće ne vrijedi trošiti riječi...  ili starim gpz-jarama na gumama kojih nikad nije bilo za kupiti a gpz 550 od 0- 80 90 recimo 100 ide skoro pa isto kao i "nova" tada r6 iz 2000.

U doba moje mladosti vivacity se vozio dok se čita moto puls stoječki na sicu  , slika objavljena u istom časopisu.... da mi netko ne baci bolesnu braću...  :icon_biggrin:

Poggiali:

--- Citat: Lezz22 - 12 Veljača, 2020, 22:21:27 ---Na tekkeru je
primar 12/43
sekundar 12/45

tekker jedini ima duzi sekundar za 5% zbog 10 cola felge inace i lc i ac imaju 12/47

a lc ti je
primar 12/34
sekundar 12/47

--- Kraj citata ---

e fala care :))

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju