Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (26/53) > >>

luka.ck:

--- Citat: Poggiali - 30 Siječanj, 2020, 10:22:52 ---
--- Citat: matija84m - 30 Siječanj, 2020, 09:12:10 ---A na celu klipa ti je najveca tolerancija zbog velikog zagrijavanja.
Izmjeri klip na perima i kod bolcne. Tu je prava mjera.

--- Kraj citata ---
kod bolcne je skoro 40

ps.. ova uljna nema sajlu, vrti je radilica , nesto ko na minareliju... velim bila je labava + labava crijeva i sumLJam da je do toga sve bilo useruckano... al me cudi da nema izmedju blokova i pumpe nikakav dihtung.. samo neka spangasta sajbica

Ova pumpa koju pokreće radilica je gurtner, a postoji ista takva sa potenciometrom koju je radio mikuni. Na mojoj peži je bila verzija sa potenciometrom i na osovini potenciometra je slinila. Kupio ovu bez potenciometra i zapunio rupicu sa diht masom, jer ta pumpa najčešće na tom mjestu slini. Nema dihtunga između pumpe i bloka motora, samo sajbica. Na pumpi možeš zamijeniti o-ringe sa lijeve i desne strane ako je potrebno.

--- Kraj citata ---

Corector:
Ta cijev sto prolazi kroz selene se izbije, sastoji se od 2 polovice. Pogledaj jesu li ti truli seleni, moji su na 2005god. bili truli i imali su velike rupe pa je masina lamatala.

matija84m:

--- Citat: zvonkec92 - 30 Siječanj, 2020, 09:37:39 ---jel nebi ti 2t klipovibtrebali bit konusni? dole na perima je sigurno širi

--- Kraj citata ---
Konusni da. Zbog velikog grijanja je na celu velika tolerancija.tu je klip debelo u minusu oko 0.3mm cak.
A na perima bude zamo zracnost 0.04mm. Kod nove termogrupe naravno.

Poggiali:

--- Citat: Corector - 30 Siječanj, 2020, 11:29:11 ---Ta cijev sto prolazi kroz selene se izbije, sastoji se od 2 polovice. Pogledaj jesu li ti truli seleni, moji su na 2005god. bili truli i imali su velike rupe pa je masina lamatala.

--- Kraj citata ---
a izgledaju dost zilavo i nejde nikam, pa zato pitam da ne vucem krivo :/ Na mini je to milina za skinuti

Corector:
Vole zahrdjat i stopit se sa kosuljicom selena, probaj wda, a kad tuckas onda ti selen amortizira, pa malo cimaj, pokusaj okrenuti torziono. Ili ne diraj, ionako se ne vidi :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju