Ostalo > Razne offtopic teme :)
Prisluskivanje funkcionira savrseno!
lukazikaovic:
jako tesko je u zadnje vrime izac na kraj sa svim reklamama. Postalo je pregadljivo da kupiš mob od svojih novaca pa da ti iz paštete iskaču reklame.
Nek mi oglašivačka kuća pokloni mobitel pa nek onda stavljaju reklame di god žele
Instagramu je svaka 5. objava reklama znaci da prilistas 100 slika od toga je 20 reklama!?
Messingeru znaju upast reklame između 2 razgovora.. to sve skupa postaje stvarno uzas.
Ima san prije misec dana dosta dobar hakerski napad na chrome na kompu tako da san malo istraziva kako je do toga došlo i kako to spriječit.
Ublock origin ekstenzija na chromu ili mozilli je MUST have!
Ja san koristija obicne adblockere koji nisu bili dovoljno kvalitetni da spriječe napad. Haker je ima pristup mojoj chrome sessiji, a to nije mala stvar. Sa 3 kartice na paypalu zatrazena je isplata 3500 kn. Sva sreca je sta su mi te kartice iskljucivo za internet kupnje pa na njima nije bilo ništa. A kriptovalute da ne spominjen...
Sve zbog slučajnog clicka na reklamu.
AnteLo:
--- Citat: tdj595 - 10 Siječanj, 2020, 21:18:58 ---Za maknut reklame s androida, treba ga rootat i instalirat app za adblock i blokiranje trackinga, s ovim vpn ablockerima se ne isplati zajebavat.
Ovo sto govoris za bloatware to je istina treba odma ocistit sve te aplikacije od proizvodaca i u postavkama maknut sva dopustenja i pogasit sve vezano za reklame pracenje i slicno. I Brave browser koristit a ne chrome.
--- Kraj citata ---
Viruj mi isplati se, jedanput namistis i zaboravis da si ista radia
Jebiga, moraju malo zaradit na vama, nista nije besplatno, sta bi Google utrosia puste pare i objavia Android kao open soruce onako jer im je dosadno?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju