Tehnički kutak > Garaža

SR morini 2003

<< < (16/30) > >>

dario007:
Jucer probao narucit od njih i dva puta me odbilo i vratilo novce,ne kuzim kaj se desava...

tutnja:
Prošli tjedan bilo sve ok, uzmu pare bez pardona. Vjerovatno neki privremeni problemi..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

tdj595:
Nece nam se valjda attack zatvorit. Onda smo najebali

Corector:

--- Citat: tdj595 - 03 Lipanj, 2020, 09:03:35 ---Nece nam se valjda attack zatvorit. Onda smo najebali

--- Kraj citata ---

Budete placali proviziju 200kn po dijelu i dobro.

luna500rr:

--- Citat: gavranpero - 02 Lipanj, 2020, 21:00:36 ---Jbg, izgleda da ću ja ostati jedini sa Morini serijalom na forumu (izuzev auspuha i multivara).  :) Kako ti ide sad, max speed, rpm ?

--- Kraj citata ---

Ide cca 90 po satu, koliko je to stvarne ne znam ali djeluje više od 80 sigurno. To je u normalnom načinu sjedenja. RPM su mi odlični s 6,5g rolicama, samo je start slabiji, nije loš, al nije kao kad sam krivo postavio podlošku.

Moj glas ide isto za Italkit eco...puno je love ali to je zadnja velika/bitna stavka što će čekati na zamjenu praktički. Ne bi ga ni kupio al mi je uletila svirka nenadano i dobro se zaradilo. Dodat cu još koju kunu u petak kada plaća sjedne i naručujem kit. Ako netko preporuča nešto drugo nek se izjasni ili nek šuti :toothy12:

Što se tiče trajnosti, definitivno ću ga vozati na reversu i 17.5, ić će i s tim fino sigurno. A ako me kad pukne, uvjek mogu nakačit narda od mine i neki veći karb iskemijat nanj. Skuter doslovno upalim svako tjedan dana, vikendom, i bacim pola rezervara goriva na đir za gušt. Ne vjerujem da ću ovo lito napraviti preko 1000km a tim tempom mi može i slabiji midrace trajati godinama...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju