Tehnički kutak > Garaža

SR morini 2003

<< < (11/30) > >>

matija84m:
Stigla i getribica :toothy10:
Kolko duzu getribu si uzeo?

luna500rr:

--- Citat: igor.sb - 19 Svibanj, 2020, 23:34:56 ---Cek cek
Debela podloska ide izmedju ventilatora i krune, tj ventilator, stock podloska, debela malossi pa kruna
Nije ona tu da kompenzira kracu bolcnu, il sam ja krivo skuzio, il si ti krivo slozio  :toothy3:

--- Kraj citata ---

--- Citat: gavranpero - 19 Svibanj, 2020, 23:42:00 ---Debela podloška ide prije zupčanika (krune) na radilici, na koji se kači zupčanik kurble. Bez nje ne može dokačiti, jer je kraća bolcna multivara.

--- Kraj citata ---

Bas cu pogledat manual od multivara, pojma nemam kako je po PS-u stavio sam je tako da mi produzi bolcnu :toothy11:
Biće mi zato i ima bjesan start a slabu krajnju :toothy12:

Nemam apsolutno nikakve rupe, prijenos radi ko pjesma stvarno...nisam od lune imao ovako linearan prijenos, naravno u njoj je bilo sve izmjenjano i nije mogla izgurati prijenos ni niz najveću nizbrdicu...

Čim se učini malo ljepše vrijeme pogledat cu dokud diže remen...
Remen je mislim 785x18.4?

Kod SR morini je serijska getriba:

Primar:           15/51
Sekundar:       17/64

Što daje finalni omjer 1:12.8...
Malossi primar sam kupio, on je 15/40, šta mi daje 1:10.00 omjer finalnog prijenosa, nisam ga jos stavio jer sam mislio još malo pročačkat po variomatu, mislim da i znam zašto sada ne ide u krajnju :toothy12:

matija84m:
Pa serijska getriba 1:12.8 meni nikako ne djeluje kratka :dontknow:
Znaci ova je duza cca21%
Nadam se da ces rijesit problem sa krajnjom brzinom i prevrtavanjem :icon_thumright:

dario007:
21.57% tocnije...

Izgleda da ta tvoja sajbica ide ispred kalote,a ne da produzi bolcnu

matija84m:
Eto vidis nisam puno fulal :)
Kad slozis variomat kako treba, pa duza grtriba ce bit nepotrebna.
Pitanje dali ces i ovu moc izgurat do kraja sa serijskom termogrupom. Kad dode kit onda je to druga prica vec.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju