Tehnički kutak > Garaža

SR morini 2003

<< < (2/30) > >>

luna500rr:
Ovo malo sto sam ga vozio svidilo mi se, kako prijenos radi i sve. Nema baš neku žustrinu ko piaggio ili mina al jednostavno tako fino radi da ga je grijeh mjenjati. Ovo s žustrinom je vjerojatno vezano za karb, ne znam koliko je ono al baš malo djeluje, 10 ili 12mm bi rekao...

luna500rr:
Masinu je trebalo osvježiti, kako nisam ljubitelj gljiva a tvornički airbox je odličan, počastio sam ga novom protočnom spužvom i prirubnicom od filtera do karba. Ovaj se dio neće mjenjati, ako i budem mjenjao karb napravit cu sam prirubnicu tako da airbox ostaje isti

Jos jedna stvar je zahtjevala hitnu intervenciju a to su bile vilice. Ovaj SR ima Marzocchi vile, brisaci su bilo dobri al je jedan semering vjerojatno popustio. Prvo sam nabavio sam ulje i gumice

Vilice su se vrlo lako rastavile, odvije se donja vida, izbaci zeger s vrha i idu u djelove. Sve sam dobro ocistio zamjenio gumice, ulje sam ljevao pomalo i dugo da se ljepo rasporedi po vilicama, pravilo je mislim 80mm od vrha kada su vile stisnute, bez federa. Bitno je po meni samo ne zuriti i ne mjesati djelove od ljevog i desnog teleskopa. Vilice su poslje osmirglane do 400, bacen je primer za aluminij pa crni lak

Od ostalih stvari nabavljen je spuh, bravice, prednji far... Kod spuha sam isao na reverse, da vidim stari je tip grane al dobro je i ovo, nemam plan cjedit zadnji atom snage iz skutera

matija84m:

--- Citat: luna500rr - 03 Siječanj, 2020, 12:56:28 ---Ovo malo sto sam ga vozio svidilo mi se, kako prijenos radi i sve. Nema baš neku žustrinu ko piaggio ili mina al jednostavno tako fino radi da ga je grijeh mjenjati. Ovo s žustrinom je vjerojatno vezano za karb, ne znam koliko je ono al baš malo djeluje, 10 ili 12mm bi rekao...

--- Kraj citata ---

Karb bi trebao bit 12
Za serijalu odlican karb i jako malo trosi ta masina kad je sve ok.

JogFromYamaha:
Taj keihin 12 je najvece smece koje je ikada ugradivano na serijski motor.
masina s njime nejde vise od 70 po satu u serijskom otkljucanom stanju, barem 14 fergazer dok se stavi masina ide po satu i preko 100.
K tome sta nejde se masina i suvisno grije.

matija84m:

--- Citat: JogFromYamaha - 03 Siječanj, 2020, 13:53:22 ---Taj keihin 12 je najvece smece koje je ikada ugradivano na serijski motor.
masina s njime nejde vise od 70 po satu u serijskom otkljucanom stanju, barem 14 fergazer dok se stavi masina ide po satu i preko 100.
K tome sta nejde se masina i suvisno grije.

--- Kraj citata ---

Moguca su razna iskustva :dontknow:
Kod mene je radil odlicno. Serijala sa sutom i iso je odlicno. Malo slabije nego piaggio i malo sporije. Zanemarivo.

Ocito nemamo ista iskustva. E da Imao sam i malossi multivar. I to je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju