Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax 125 BLUE

<< < (5/12) > >>

lukazikaovic:

--- Citat: Corector - 18 Siječanj, 2020, 16:06:53 ---Ne znam sta taj skuter ima da me toliko privlaci. Vjerojatno jer je zabavan.

--- Kraj citata ---
Šta podrazumijevaš pod zabavan?

Corector:
Pa ta sportivica kad sjednes, nisko teziste, uska silueta, gumice i krutost za bacakanje. Izgled odaje sve to. Kad sam imao Yamahu, nisam znao sta je to ispigavanje, ovi piaggieki se lome po pola, Yamaha je tenkic.

di.ky.73:
Vjerovatno zato sto ima ABS,led rasvjetu,potrosnju od 2,5l,puno prostora pod sicem, garanciju 3g,nov nije preskup itd itd  :toothy10:

lukazikaovic:

--- Citat: di.ky.73 - 18 Siječanj, 2020, 16:50:57 ---Vjerovatno zato sto ima ABS,led rasvjetu,potrosnju od 2,5l,puno prostora pod sicem, garanciju 3g,nov nije preskup itd itd  :toothy10:

--- Kraj citata ---
svaka cast novoj tehnologiji ja novin skuterima.Drago mi je vidit led svitla i ABS.Šta se izgleda tiče Nmax mi nikako nije sija.Šta se udobnosti tiče zadovoljan san, ali nekako mi je jako trom u startu.

dacerovs:

--- Citat: lukazikaovic - 18 Siječanj, 2020, 17:04:05 ---
--- Citat: di.ky.73 - 18 Siječanj, 2020, 16:50:57 ---Vjerovatno zato sto ima ABS,led rasvjetu,potrosnju od 2,5l,puno prostora pod sicem, garanciju 3g,nov nije preskup itd itd  :toothy10:

--- Kraj citata ---
svaka cast novoj tehnologiji ja novin skuterima.Drago mi je vidit led svitla i ABS.Šta se izgleda tiče Nmax mi nikako nije sija.Šta se udobnosti tiče zadovoljan san, ali nekako mi je jako trom u startu.

--- Kraj citata ---
Pa meni nije bio jako trom u startu ni sa serijskim variomatom, sada sa Multivarom je to bolje, pogotovo kad krene, odmah skoci u okretaje di VVT proradi.
Na serijali treba samo malo tvrde federe na kuplungu, pogotovo ako imas malo vise kila.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju