Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax 125 BLUE
dacerovs:
--- Citat: SF2 Freak - 23 Prosinac, 2019, 02:05:23 ---Makni iz potpisa Italia i stavi Kinez
--- Kraj citata ---
Ne, mora maknut Italiju i stavit Francuz jer je njegov napravljen u Francuskoj. Od tamo dolaze najkvalitetniji skuteri, cak se ni Peza vise ne proizvodi tamo nego u Indiji, to ti sve govori.
Sent from my iPhone using Tapatalk
JogFromYamaha:
A cuj ja ne vidim nista lose u tome sto je kinez ako je kvaliteta izrade dobra.
Zelim ti mnogo sretnih kilometara i da te motor dugo sluzi po cemu su i poznate yamahe.
Corector:
Ja ako steknem ovu Yamahicu, budem napisao kinez, isto tako ustekavam Saomija ili Huaweia cim nastrada trenutno fonce.
Trenutno ima jedna oko koje se mislim samo zbog toga sto je 125ica, inace da je 155 sad bih vec bio u busu.
Uzeo bih je za odvoziti magistralu (rado bih ispostovao i Rumunjsku), pa ako nema ispigavanja, odreko bi se klimavih babinih zubi samo tako.
dacerovs:
--- Citat: Corector - 23 Prosinac, 2019, 11:24:23 ---Ja ako steknem ovu Yamahicu, budem napisao kinez, isto tako ustekavam Saomija ili Huaweia cim nastrada trenutno fonce.
Trenutno ima jedna oko koje se mislim samo zbog toga sto je 125ica, inace da je 155 sad bih vec bio u busu.
Uzeo bih je za odvoziti magistralu (rado bih ispostovao i Rumunjsku), pa ako nema ispigavanja, odreko bi se klimavih babinih zubi samo tako.
--- Kraj citata ---
Nema ispigavanja prijatelju moj, samo za ispostovanje treba imat pravu gumu
Sent from my iPhone using Tapatalk
di.ky.73:
Mjenjam nmax za pežo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju