Općenito > Generalno o skuterima

Voznja skutera jaceg od 125cc sa a1 kategorijom?

<< < (3/4) > >>

PchelaUbica:
To je meni isto retardirano kad mozes vozit auto sa 700 konja i ne moras polagat dodatno a za ovo moras

matija84m:

--- Citat: Runner2002 - 16 Prosinac, 2019, 14:45:02 ---A koliko sam slusao po gradu bilo je slucajeva kao i moj da ih uhvate s a1 kat na jacem skuteru pa se ispiju izvuc(prvo kaznjavanje,maloljetnik itd.)Mislim sve zavisi na koga naletis ali valjda cu imat srece..a sto se voznje tice vozim od malih nogu,promet poznajem odlicno tako da prekrsaji nece bit problem.

--- Kraj citata ---

Voznja bez kategorije moze donest uz novcanu kaznu i zabranu polaganja. Zato razmisli.

matija84m:

--- Citat: PchelaUbica - 16 Prosinac, 2019, 15:08:02 ---To je meni isto retardirano kad mozes vozit auto sa 700 konja i ne moras polagat dodatno a za ovo moras

--- Kraj citata ---

Zato drzava dozvoljava da smo svi na minimalcu pa si nemres kupit auto od 700 konja. Vec svi vozimo male diesele. :laughing7:
Mudra igra.

tdj595:
Jebes novcanu kaznu kad ti osiguranje ne vrijedi... mislim da je to puno puno veci rizik od 2000kn kazne

Runner2002:

--- Citat: tdj595 - 16 Prosinac, 2019, 17:43:17 ---Jebes novcanu kaznu kad ti osiguranje ne vrijedi... mislim da je to puno puno veci rizik od 2000kn kazne

--- Kraj citata ---
istina...ipak ostajem na a1 dok ne napunim 18 pa onda a2 polozit i miran sam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju