Općenito > Slike i filmovi o skuterima

sta kazete na ovaj auspuh?

<< < (5/7) > >>

Bokygs:

--- Citat: 180fxr - 25 Listopad, 2008, 09:51:42 ---Odes kod mog prijatelja gospodina Lastovcica i radi sta oces i kak oces a zvuk... i vise od prehebenog...  Samo si malo daleko.

--- Kraj citata ---

Moj susjed ima na autu Lastovčića(kako li se već zove :icon_biggrin: ) i dosta se dobro čuje :headbang: :icon_thumright:

Bruno1990:

--- Citat: skuterFan - 25 Listopad, 2008, 09:54:28 ---a di zivi taj frajer?

--- Kraj citata ---
lastovcic?????... on ti je blizu mene ( Sv. Nedjelja )... :laughing3:

Bruno1990:

--- Citat: Bokygs - 25 Listopad, 2008, 13:05:49 ---
--- Citat: 180fxr - 25 Listopad, 2008, 09:51:42 ---Odes kod mog prijatelja gospodina Lastovcica i radi sta oces i kak oces a zvuk... i vise od prehebenog...  Samo si malo daleko.

--- Kraj citata ---

Moj susjed ima na autu Lastovčića(kako li se već zove :icon_biggrin: ) i dosta se dobro čuje :headbang: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
cuo sam dosta auti sta imaju lastovcica..i nemam primjedbi..stvarno dobar zvuk  :icon_thumright:

skuterFan:
cekaj...ti dodes tam kod njega i kazes mu kakav zelis zvuk i performanse i on ti ga napravi?

Bruno1990:

--- Citat: skuterFan - 25 Listopad, 2008, 13:41:09 ---cekaj...ti dodes tam kod njega i kazes mu kakav zelis zvuk i performanse i on ti ga napravi?

--- Kraj citata ---
..nisam nikad bio..kod njega..pa neznam...al pretpostavljam da je to tako kak si ti reko  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju