Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zimska vožnjica

<< < (2/8) > >>

Genesis051:
Lijepo, lijepo... ali ja se tek moram opremiti... ne mogu zimi na te destinacije...  :(

bluedreamer:

--- Citat: sky_master - 31 Prosinac, 2006, 18:01:50 ---a cuj, maximalna brzina je do 130 a potrosnja je oko 260 km na puni rezervar, to ti je isti agregat kao na tvom grand dinku. Nego nešto baš razmišljam da ga mijenjam za 500 ccm, naročito što planiram malo dalje ture iduće godine.....

--- Kraj citata ---

max brzina isto kao i kod mene, mislim da je i potrošnja tu negdje iako na Kymco.hr ne piše koliki ti je spremnik goriva (piše za xciting 500 - 12.8l) - kod Dinka 10l -potrošnja oko 4.5l/100km, prijeđem oko 200-220 km ali ga nikad nisam do zadnje kapi forsirao  :icon_biggrin: , ipak je riječ o istim agregatima, mislim jedino da je xciting nesto zgodniji za zavoje zbog veličine kola...
A to sta se tice mijenjanja za 500 ccm, mislim da se to isplati samo ako stvarno često napuštaš grad....

Sretna Nova i sve najbolje!

sky_master:

--- Citat: bluedreamer - 02 Siječanj, 2007, 11:12:25 ---A to sta se tice mijenjanja za 500 ccm, mislim da se to isplati samo ako stvarno često napuštaš grad....

--- Kraj citata ---

Uredno ga vozim svo ovo vrijeme, Trst, Rab, Zadar, Gorski kotar, Pula, a sad sam baš u gledanju karata jer planiram na proljeće put do Figuerasa, pa gledam kuda proći, gdje stati, kako izbjeći autoputeve, što zanimljivo pogledati...Možda netko ima sugestiju, planiram stajanje u Milanu i Nici i dolazak u Figueras za cca tri do četiri dana, ne žuri mi se može i sporije...
No mislim da bi mi 500 ccm više odgovaralo za takvu turu, iako je u stvari 250 dovoljno obzirom da mislim izbjeći sve autoputeve...

Sretna Nova tebi i svima na Forumu...!

Doomsday:

--- Citat: sky_master - 02 Siječanj, 2007, 13:05:20 ---
--- Citat: bluedreamer - 02 Siječanj, 2007, 11:12:25 ---A to sta se tice mijenjanja za 500 ccm, mislim da se to isplati samo ako stvarno često napuštaš grad....

--- Kraj citata ---

Uredno ga vozim svo ovo vrijeme, Trst, Rab, Zadar, Gorski kotar, Pula, a sad sam baš u gledanju karata jer planiram na proljeće put do Figuerasa, pa gledam kuda proći, gdje stati, kako izbjeći autoputeve, što zanimljivo pogledati...Možda netko ima sugestiju, planiram stajanje u Milanu i Nici i dolazak u Figueras za cca tri do četiri dana, ne žuri mi se može i sporije...
No mislim da bi mi 500 ccm više odgovaralo za takvu turu, iako je u stvari 250 dovoljno obzirom da mislim izbjeći sve autoputeve...

--- Kraj citata ---

Obzirom na rute, i ako ti nije žao para za jači skut, veću regu i više goriva, uzmi xcitinga 500, razlika se osjeti na dužim putovanjima (tj. tako su mi rekli oni šta su probali i jedno i drugo... :toothy3: )... :icon_thumright:

bluedreamer:

--- Citat: sky_master - 02 Siječanj, 2007, 13:05:20 ---Uredno ga vozim svo ovo vrijeme, Trst, Rab, Zadar, Gorski kotar, Pula, a sad sam baš u gledanju karata jer planiram na proljeće put do Figuerasa, pa gledam kuda proći, gdje stati, kako izbjeći autoputeve, što zanimljivo pogledati...Možda netko ima sugestiju, planiram stajanje u Milanu i Nici i dolazak u Figueras za cca tri do četiri dana, ne žuri mi se može i sporije...

--- Kraj citata ---

E za takve ture i taj  :icon_thumright: stil razmišljanja definitivno 500 ccm , pa ti si pravi putnik skoro kao i ovi likovi sa x9 na linku http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.allersretours.com%2F&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF8

Ides li sam, mislim imas li suvozača-ačicu ili možda društvo na drugom motoru? Isplati li se uopće na takvo putovanje sa suvozačicom (makar i laganom  :icon_tongue:) Zanima me čisto zbog tehničkih problema jer i ja planiram neke ipak puno kraće rute po Hrvatskoj kad malo zatopli...
Hvala na odgovorima, nadam se da ne pilam  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju