Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Transfagarasan i Transalpina - ljeto 2020. 100%

<< < (2/8) > >>

Corector:
Kako bilo, ovo je;

1. Visi nivo
2. Po mnogima najbolja cesta za odvozit, naisao sam da je prosjek 40kmh za normalnog motoristu, sto je vrhunski za skuter. U ceste se ulaze i veoma je malo dionica s losijim asfaltom
3. Vozi se ka istoku, znaci nema posta, i nije sve zlatno.
4. Manje su kazne, i nema kamera, nema jebavanja sto nemam blokadu (makar me to ne dira niti najmanje), i nema brige oko neupisanog semeringa.
5. Odusevljen Stelviom kojeg bi opet ponovio, rejseri kazu da je ovo jos bolje
6. Bijeg od masovnog turizma, brate ne mogu smislit vise onaj sablonski zivot cim sam.se prestao drogirat, radje cu ic planinarit pjeske u MIR.

ljubo46:
Ufff pajdo ovo me baca u trans..te si mislim kako bi bilo da uzmem nekakvoga sp-a pa da ga pripremam za trip.. :icon_scratch:
Imam veći rezervar, dobru udobnost i snage da me vuče  pošto  sam težak :toothy12: + kad dodamo dosta prtljage dobro će doći ..hmmm neću sad moći spavati :toothy3:

Corector:
Kako si spavao?

ljubo46:

--- Citat: Corector - 02 Prosinac, 2019, 00:20:00 ---Kako si spavao?

--- Kraj citata ---
Loše :toothy12:

Corector:
 :toothy10: Blizi se termin! Zbog Korone je izostalo par tripcina i sada je nakupljena energija ekvivalentna onoj nuklearnoj, biti ce to jeben gust :happy3:

Iako imam u šteku odlicne motoriće za potjerat, ja cu i dalje opusteno i sa sto manje stresa - sa skuterom, onako avanTuristicki :headbang:

Ovo me jako veseli!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju