Općenito > Generalno o skuterima

Zašto kupiti Peugeot - Francuza

<< < (2/5) > >>

SF2 Freak:
.

PchelaUbica:
Pokrenuli su projekt PRCanje ljudi u europi  :laughing7:

balki:
Na temu mogu dodati da sam serafio AX Sport u A klasi i auto je bio brutalica. Par sezona je prezivio u timu bez kvara. Jednom pukla poluosovina i to na kraju Delte tak da se ukotrljo u cilj. Isli smo na reli, brdo i krug s njime.
Imo privatnog AX 1.4 TZS cca 6 godina i ganjo ga ko vrag svoju mater. Nula kvarova.
Uzo novog C4 1.6 eHDI 115ks i vozili 4 godine- bolji i ugladjeniji auto za te pare ne postoji. Prodo ga sogijevom starom i eto ganja i on drugu godinu. Toci i vozi.
Imo skuter Speedake i odma na novog stavljen base 70. Nikad kvara dok me nije klinac bez vozacke s nereganim stojadinom skupio frontalno kotac u kotac. Razvuko skuter konopom vezan za drvo i auto. Stup vilice poravno polugom na hladno i jedino sam disk prednji novi kupio.
Zadnjih osamnaestak godina sam na Pia masinama jer smatram da su razuman izbor sto se tice nabavke dijelova i performansi. Mozda nisam bas mjerodavan jer si ja zabijem u glavu sta zelim od skutera i onda odradim projekt i slozim ga ko legice "po svom".
Vec sam napiso prije- svako moze imat svoje razloge i vozit svoj izbor i postujem to sve dok je skuter siguran i pouzdan tj moras moc u svako doba sjest i moc otic na parsto km puta bez fige u dzepu bez alata i dijelova (kljuc+svjecica+serafciger koji dobis sa skuterom je ok).

zvonkec92:
Ma jasno svaki skuter je dobar onoliko kolko vlasnik drzi do njega, ja tu samo prcam suhog da vidim hoce li ponudit gyros u zamjenu da stanem na pezinu stranu ali izgleda nista od toga 😆

Inace, onaj SF1 kaj sam imao dan danas nemrem prezalit kolko je to bio odlican skuter. Kupio ga za sicu, ulozio 2 soma u njega i bio je ko bombon. Da mogu nac opet 1-cu u onakvom stanju i za onakve pare uzo bi ga opet samo da stoji u garazi makar ga i ne vozio. Na njemu se bas vidlo na svakom djelu koji sam skinuo da je kvalitetan i dobro napravljen za razliku od novijih "kineskih" pezola.

Steta kaj ga je suhy zaklo a cok sahranio

zvonkec92:
Puj majku ti francusku nevaljanu, necu vise nikad hvalit taj glupi narod jer svaki put kad pohvalim francuza rikne mi neki k**ra* na renoli. Eto zablokirala čuka na 5 banki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju