Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Do Lisabona s 50tkom?!

<< < (9/15) > >>

DukiMaster:
...

zvonkec92:
A da ide s kinezom, za njih u svakoj drzavi ima djelova  :laughing7:

dario007:
Jel bude sad opet poceo rat purejet vs peza.Decki forum je i sve je transparentno.Decko ima teme,iskustva i setupe u garazi.Nek sam donese zakljucak sta je bolje od cega.Sve su to skutercici od 50cc i kvaliteta je u tom rangu,tako da se svasta moze ocekivati od kvarova,tu nema garancije.Najveca mana svih skutera kojeg god da odaberes je zapostavljanje i neodrzavanje bio to purejet,peza,mina ili pia karb.Ni na jednog od njih ne budes sjeo da nis ne taknes i odvezao 3000km da ga ne dirnes.

luna500rr:
Svatko zna svoj skuter, ja bih iskreno više vjerovao minarelliju neg ičem drugom al samo iz razloga sto znam kako mašina radi i ponaša se, znam da će s tvorničkim cilindrom i kompresijom klapat kilometara i kilometara, pogotovo ako se uštela malo bogatija smjesa...
Prijenos ima rupa, ali nije baš toliko katastrofa kao što pričate :drunken_smilie:

PchelaUbica:

--- Citat: luna500rr - 19 Studeni, 2019, 07:58:23 ---Svatko zna svoj skuter, ja bih iskreno više vjerovao minarelliju neg ičem drugom al samo iz razloga sto znam kako mašina radi i ponaša se, znam da će s tvorničkim cilindrom i kompresijom klapat kilometara i kilometara, pogotovo ako se uštela malo bogatija smjesa...
Prijenos ima rupa, ali nije baš toliko katastrofa kao što pričate :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

A neznam cemu svi pljuju nonstop po tom prijenosu , pa počupaš sve van i slozis si kako treba
A na Piaggiu i ostalima koji imaju ko fol "normalan prijenos" isto to naprave, de molim te

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju