Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mala škola vožnje motora po Splitu

<< < (10/11) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: ivano_007 - 20 Studeni, 2019, 14:49:29 ---Meni je i dalje najveća enigma šta je sa pretjecanjem kolone sa skuterom. Po propisima je kažnjivo, a svaki policajac na motoru to radi :frajer: Nisam nikad siguran hoće li upalit rotacije kad me vidu da pretječem kolonu...

--- Kraj citata ---
Ako si unutar crte onda zaobilazis kolonu  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: ivano_007 - 20 Studeni, 2019, 14:49:29 ---Meni je i dalje najveća enigma šta je sa pretjecanjem kolone sa skuterom. Po propisima je kažnjivo, a svaki policajac na motoru to radi :frajer: Nisam nikad siguran hoće li upalit rotacije kad me vidu da pretječem kolonu...

--- Kraj citata ---

Ako su u autu, ne dira me, ako je neki na motoru, ako ide on, idem i ja. Nikad problema. Nevezano jel puna crta, dvije pune.....
Sto se tice provlacenja kroz kolone - identicno, s razlikom da sam puno oprezniji ako kolone stoje (otvaranje vrata)

balki:
Ma fora je sto u moto svijetu postoje nepisana pravila pa ih i policajac ako je motorista vecinom presutno tolerira. Budi fin. Pazi na sebe i druge. Imaj uredan motor i kacigu i vecinom ces bit ispod radara. Pazi se kamera one nemaju dusu;-)

*iako je obilazak/preticanje kolone sada jedan od najskupljih prekrsaja pa ako nasnslucajno klepe proklet cemo taj dan

SF2 Freak:
.

3alfa3:

--- Citat: SF2 Freak - 20 Studeni, 2019, 17:47:14 ---Preticanje kolone je prekrsaj ali obilazak nije. Sam drot je to rekao. Ako si unutar crte nisi u prekrsaju  :headbang:

--- Kraj citata ---

Sto je najcesce nemoguce, a i nesigurnije je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju