Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mala škola vožnje motora po Splitu

<< < (7/11) > >>

Patr1k747:
A kada je objabio 645i da prodaje , isto se javio bivsi vlasnik zasto je skidao kilometre , a ispada da ga je kupio sa skinutim , neko njemu uvalio  :laughing7:

balki:
Kad smo ga vec razapeli kaze strari da malom neda novac tj da mu je platio vozacke ispite i da mali sam financira aute i motore od svojih povremenih posloba i taxiranja na crno pija e raje. Nema sanse da to drzi vodu bez dilanja ili neke druge aktivnosti visokog rizika i dobrih prihoda..

balki:

--- Citat: balki - 19 Studeni, 2019, 07:06:13 ---Kad smo ga vec razapeli kaze strari da malom neda novac tj da mu je platio vozacke ispite i da mali sam financira aute i motore od svojih povremenih posloba i taxiranja na crno pija e raje. Nema sanse da to drzi vodu bez dilanja ili neke druge aktivnosti visokog rizika i dobrih prihoda..

--- Kraj citata ---

Stari ipak okrece plocu i pocinje braniti svog nevinog sincica. Ipak si je pljuno u facu a vjerovo sam da ce se ispravno postaviti:
https://www.24sata.hr/news/otac-divljaka-o-snimci-jurnjave-to-su-americki-specijalni-efekti-660134

zvonkec92:
facepalm,  meni je stari od pocetka bio sumljiv kaj je sada i dokazao

dario007:
14somova,jako malo s obzirom sta je napravio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju