Općenito > Propisi
Kamere i mala tablica
matija84m:
--- Citat: dacerovs - 02 Prosinac, 2019, 12:20:15 ---
--- Citat: matija84m - 02 Prosinac, 2019, 12:09:45 ---Sluzbeno doznajem da su gatso kamere u onim kutijama nariktane na 30km/h tolerancije.
Ako je ogranicenje 50km/h kamera slika tek na 80km/h
Tu je jos uvjek dobra tolerancija jer mozes vozit 29km/h preko ogranicenja
--- Kraj citata ---
Nije istina, gatso se na staroj karlovackoj pali na 67km/h, rece mi pouzdani izvor :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
67km/h kazes?
Cisto sumnjam u to.
Znaci ako je 50km/h dozvoljeno i slika te sa 67km/h onda ide -10 i to ispada 57km/h i prekoracenje je samo 7km/h. NEMOGUCE.
matija84m:
--- Citat: Nyzvo - 02 Prosinac, 2019, 13:00:46 ---Meni je problem kaj sam na maloj tabli pa je pitanje oce to povuc kaj za sobom jos
--- Kraj citata ---
Ma nece valjda nista dodatno povlacit.
Kaj nije ovo dosta za kaj te terete?
Ta minimalna kazna ce im bit cist ok da im platis na 6 rata :dontknow:
JogFromYamaha:
decki samo se vi zejebavajte s malom i velikom tablicom i kamerama, zavrsit cete svi u nekakvoj mapi i dok im dopizdi ce samo poceti slati cestitke
3alfa3:
--- Citat: matija84m - 02 Prosinac, 2019, 14:43:30 ---
--- Citat: dacerovs - 02 Prosinac, 2019, 12:20:15 ---
--- Citat: matija84m - 02 Prosinac, 2019, 12:09:45 ---Sluzbeno doznajem da su gatso kamere u onim kutijama nariktane na 30km/h tolerancije.
Ako je ogranicenje 50km/h kamera slika tek na 80km/h
Tu je jos uvjek dobra tolerancija jer mozes vozit 29km/h preko ogranicenja
--- Kraj citata ---
Nije istina, gatso se na staroj karlovackoj pali na 67km/h, rece mi pouzdani izvor :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
67km/h kazes?
Cisto sumnjam u to.
Znaci ako je 50km/h dozvoljeno i slika te sa 67km/h onda ide -10 i to ispada 57km/h i prekoracenje je samo 7km/h. NEMOGUCE.
--- Kraj citata ---
Pa mozda je izmjereno 77, a nakon tolerancije naplaceno kao da je vozio 67.
Al fali dosta podataka, npr koiko je ogranicenje gdje je fotkano. Ako je 40, onda bi 77 bilo 37 preko, a to ce slikat ziher.
ja nemam podatak na koliko su nastelane, a siguran sam da nema ni nekog "internog pravilnika", sto se pravila tice mogu bit nastelane na 10+ kolika je tolerancija, niko im ne brani tako podesit, ali, ponasam se se ko da su nastelane na tocno koliko je ogranicenje + 10 kmh, + mrvica jer sat u autu malo laze, ajmo rec 15 max preko ogranicenja. Ona na slavonskoj kod Heinzelove, 85 km/h po satu, skoro svakodnevno, nikad kazna.
zvonkec92:
Pa jel nije na slavonskoj kod kokakole 80 ogranicenje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju