Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR 50 tuning dijelovi
PchelaUbica:
--- Citat: FakeDiTech - 09 Studeni, 2019, 21:41:36 ---Hahaha ajoj,nego recite mi imal šta pozitivno u vezi te mašine 😂😂😂 Gledam nešto po forumu joj hvale prenos, a ionako je mislim sredit malo pa prodati je prije sezone pa uzet neki vxr/st il beverlya da pucam malo
--- Kraj citata ---
Da se sredit. Nije problem . Sredis prijenos ustelas karb i to je to. Nemozes izvuc neznam sta iz nje.
Ali si ti otvorio temu o tuningu , a to nije masina za tuning jer je tesko naci i originalne dijelove a kamoli tuning
A sta imas karabin neki pa ces pucat ili?
luna500rr:
Ako ces malo jacu serijalu, samo spuh promjeni, postelaj i vozi, zahvalniji je prijenos u usporedbi s minarellijem, mada mislim da je s piaggiom li-la za ustelat, samo piaggio ima mislim bolju krajnju a suzuki morini start...
Ako mislis ozbiljno cuniranje, prvi korak bi bili piaggio blokovi tj masina i njih sredi...kostaju ko getriba za morini al ces lakse nac i spuh i kit i radilicu i sve za piaggio...
Morini se da srediti al treba puno vise truda, znanja i novaca ako se zali sloziti raketa, u usporedbi s piaggiom ili minarellijem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju