Tehnički kutak > Garaža
Piaggio 70
Lajtung:
--- Citat: dario007 - 30 Listopad, 2019, 07:11:21 ---Termogrupa je moja bivsa,ostali dijelovi su ti od bate Daxa.
--- Kraj citata ---
Tak je, nisam dobro napisao lol
Hvala za prijedloge, jos uvijek imam dilemu oko auspuha. Ovo mi je sasvim zadovoljavajuće no žulja me kad znam da može bolje.
Možda jedan Nardo legne da malo galami :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
balki:
Ma vozi i gustaj. Glasan auspuh brzo policiju privuce...
Steta sto se kraj sezone blizi al ces se proljecu ko jaglaci razveseliti;-))
Corector:
Cestitke, plastike ne diraj.
Sto se tice buke, tu nemas problema, pogotovo u ovom periodu, ljudi su iza 3 stakla ili su svi u automobilima, nikome ne smeta vjeruj mi, a kolone su toliko extremno duge da se ja kao veteran kolona userem i zgadi mi se od 5km, 5km, da ne pricam o 20/20km voziti izmedju auta, probao sam i po 80gpsa izmedju cisto da se dignem na visi nivo, ali sad je vjerojatnost da ce netko nanotati puni do kraja, stisnuti gas do kraja i naglo pustiti kvacilo taman kad se mimoidjem extremna. Zato idem poprijeko preko livada i parkinga jer mi se neda imati posla s tim cesto nervoznim čmrljavcima koji se vole kacit jer izgaraju po cuku dvije dnevno dok cimaju i čmrlje u mjestu, a ti lako napravis dar mar i opusteno se izgubis. Pratim nesto za offroad vec neko vrijeme, rute sam utabao i prosirio, pogotovo zbog mnogogodisnjeg koristenja bicikla, zelja za tim je sve jaca i jaca, volim i slajdrat tako da ne znam sta cekam vise :D ...
balki:
--- Citat: Corector - 30 Listopad, 2019, 13:51:06 --- Pratim nesto za offroad vec neko vrijeme, rute sam utabao i prosirio, pogotovo zbog mnogogodisnjeg koristenja bicikla, zelja za tim je sve jaca i jaca, volim i slajdrat tako da ne znam sta cekam vise :D ...
--- Kraj citata ---
Honda X Adv ;-)
*Sorry Lajtung na OT;-))
RunnerSukosan:
Mogu reci da je xadv vrhunski skuter/motor, agilan, mjenjac odlican, ide fino za svoju kubikazu.. Definitivno bi ga uzeo prije traljastog tmaxa.
Ili rocko cistokrvni supermoto uzmi, vidi sta ti pase..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju