Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

meet sljeme 26.10 u 14h...

<< < (7/13) > >>

mrcina:
free rider čuj ja sam bio na njihovom meetu a nisam član njihovog foruma,a koliko znam ti si tam u banani kao i kicho pa ih pravdaš.

na forumu možeš reči sve i sve raditi da te niš ne košta ali ono kod meka im ne opraštam lako em su mi scoprnjali skut em su mi zadimoli dan i klopu.

jebeš njih i njihov forum iovako su u banani te buju uskoro morali ključ u bravu.

skuterFan:
ja sam prijavljen tamo i bio sam tamo dok nisam cuo za vas forum...tu mi je bolje...bar za sad..

180fxr:
Gle istina je da je ovaj forum bolji.. tamo otvoris 2 teme i vec si dosadan i tako dalje.. Svi su neki nadr_ani

ChRiStIaN:
no...ko oce dolazi nameet?! TO JE TEMA!!!

exfreerider:

--- Citat: mrcina - 25 Listopad, 2008, 08:49:09 ---free rider čuj ja sam bio na njihovom meetu a nisam član njihovog foruma,a koliko znam ti si tam u banani kao i kicho pa ih pravdaš.

na forumu možeš reči sve i sve raditi da te niš ne košta ali ono kod meka im ne opraštam lako em su mi scoprnjali skut em su mi zadimoli dan i klopu.

jebeš njih i njihov forum iovako su u banani te buju uskoro morali ključ u bravu.

--- Kraj citata ---

Nisam ja nigdje u banani :nono:

mrcino ti si već u ozbiljnijim godinama pa si osjetljiv i sad su ti se malo zamjerili kao i kichi i odmah nevaljaju

i nepravdam ja nikoga nego mi je glupo razdvajanje i grupiranje kad nas i ovako skuteraša nema previše :frajer:

sory na OT

došao bi na meet ali nebudem do tada složio zipača tako da možda neext week :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju