Općenito > Propisi

pitanje u vezi prometne (nesrece)

<< < (3/4) > >>

Hrga:
nemam vozacku, sto ce tice zaustavljanja murije to je kao da imam vozacku tako da to ne racunamo, znaci samo pazit u prometu i eto, ali ipak za nedaj Boze cu se probat dogovorit s covjekom...

skuterFan:
valjda se nece ni desit...

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 24 Listopad, 2008, 22:12:59 ---Ti ces platiti kaznu zbog vozacke dozvole, a onaj tko je kriv ce odgovarati i platiti kaznu zbog uzrokovanja prometne nezgode.

--- Kraj citata ---

POTPIS  :icon_thumright:

Ali ima jedna velika razlika! Prekršaj za to kaj nemaš vozačku za skuter je teži prekršaj za punoljetnu osobu nego za maloljetnu!

Npr.: Kazna za tebe kaj imaš 18 je 5000 kn a da si par mjeseci mlađi mogo bi se izvuć samo sa sudskim ukorom! (ko ja  :toothy11:)

Hrga:
aha, jbg... znaci da sam par mjeseci mladi i da imam prometnu dobio bi ukor i normalno pare od osiguranja, ja nebi moro nista platit?

dhorvat:

--- Citat: Hrga - 25 Listopad, 2008, 09:08:54 ---aha, jbg... znaci da sam par mjeseci mladi i da imam prometnu dobio bi ukor i normalno pare od osiguranja, ja nebi moro nista platit?

--- Kraj citata ---

Ne znam kak je po novom zakonu al ja sam imal 17 i pol kad me murjak zaustavil i pisal kaznu: 2 kacige, istekla rega prije godinu i pol, nema vozačke... I samo sudski ukor dobil! Tak je i u slučaju manje prometne bilo...

E sad... Za novi zakon ne garantiram!  :dontknow:

Kad imaš 18 i više, možeš se žalit da nemaš nikakva primanja (ak nemaš) pa ti možda odobre. Postoji ona šema u novom zakonu da još možeš reć da ti je ovo prvi prekršaj pa ti možda daju samo pismenu opomenu ali brijem da kod ovakvih većih kazni ni to ne pali  :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju