Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Peugeotom AC vertikalom u Španjolsku

<< < (4/5) > >>

dario007:
Uzmi i kljuc za stegnut glavu,gedoru,racnu i produzetak za matice radilice.Drugo nemas kaj i preporucio bi da gume izmjenjas prije tog puta,samo radi gusta voznje.

Ps Dobio sam karcinom od tvojih pakni

luna500rr:

--- Citat: zemo323 - 24 Rujan, 2019, 10:15:48 ---Odi, nije to strašno. Ja sam putovao mjesec dana u Makarsku skuterom (preko Imotskog i zagvozda) i prvih par puta mi nije bilo svejedno. Kasnije sam se opustio i uživao u jutarnjem svježem zraku  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

To je tebi bilo biće 40-50km ili?
Meni je Zmijavci - Solin  :toothy12:

Corector:
Da da, i ja sam u toj igri. Medjutim, postoji problem. U Italiji nema vlaka za prijevoz duotockasa osim bicikle. A kroz Italiju nam se neda. Plan je bio savrsen, doci do Trsta, ukrcati se na vlak (po mogucnosti u neki kasno poslijepodnevni) i od Torina samo juzno...

Medjutim, kao sto to uvijek biva, planovi su stresni i za k**ra*, i onaj tko kaze da planira trip, znaj da nece prakiticki nikad to ostvariti, tako da je i ovo extremno upitno sada, odnosno ja sam povukao jednu dijagonalu prek ovog plana...

matija84m:
Steta.
Treba samo krenut opusteno pa kako bude :icon_thumright:

Corector:
Ajde vidjet cemo kad se Suhi vrati iz Bihaca posto je danas tripnuo... Makar ne znam sto se treba desiti da odlucimo pregaziti (pregmizati) Italiju i to onako preko one stvari. Znam da je Suhom glavni motiv Francuska, ali oni su zajebani, pa bi njegov euro1 bumbar mogao zavrsiti gore nego u kotliću, jer oni su extremno i zestoko ekoloski osvjesteni posto svoj otpad deponiraju u Rumunjskoj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju