Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (186/285) > >>

matija84m:
Ma bit ce to dobro. Stavit cu pia casicu i nadat se da je to jedini problem. Jer ima logike da ga casica ipak nesto drzi.

Neznam jel prerano donosit zakljucke ali km/h sada radi. Zamjenio sam kabl i nije bilo nikakvih prekida sada. Mozda sam i taj problemcic rijesio. Jedino sta je kabl bijeli, kao dobar je za probu. Al cini se da ce trajno ostat takav.

Usput sam i remen izmjeril. A bolje da nisam jer je vec na 17.6mm a ima oko 4500 kilometara.

Trebao sam poslusat zvonkeca i odma napravit jos jednu bolcnu za 1mm kracu koja bi sada kompenzirala ovaj uski remen i tako bi se dobilo momenta da se remen koristi do krajnjih granica.

Corector:
A dobro Matija, ne budes se sad vozio na mikroremenu, ipak je to turpijica koja se voli razvrtiti. Makar je dobro iskoristiti remen do kraja hehe.

Bitno da centralni miruje i da ne plese u voznji, pa sad kako mu bude, ali sanse za probleme su puno manje.
Vidio si i sam koji nitro Dna dobije u zavjetrini i kad se treba razvrtiti do ibera, ako budes izbjegavai zavjetrine i vise kosmoske modove, onda ce centralni sigurno biti vjecan.

matija84m:
Bas me zanima kako bi to izgledalo da nisam stao. Imali smo jos kilometar ravnice ispred sebe :toothy10:
Ali suza najbolju zavjetrinu radi :icon_thumright:

SCANIA R500:
Zavjetrinu obavezno izbjegavaj.... I taj kosmoski mod :laughing7:

Tomi_ZG:
E mrale čudi me da si taj detalj propustio,dobro je i prošlo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju