Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
matija84m:
--- Citat: challenbeen - 12 Siječanj, 2021, 18:23:28 ---Dobrodošao u klub :notworthy: :icon_thumright: :headbang:
--- Kraj citata ---
A kaj cu, nemam izbora :dontknow:
Samo kvaliteta pa kako bude. Ali bit ce dobro jer guma je mekana ko dusa. Frajer ju izvadi iz hladnog kombia, vani oko 0 stupnjeva, a guma mekana fina. Uf jedava cekam da ovaj snjeg ode. Sad mi vec dosta ove zimske pauze.
challenbeen:
Vidim ti si zadnju uzeo. Ja sam prednju u 120-70-15 ali još sa RAIN oznakom, nadam se da je guma top. Jest da sam se provozao koji kilometar, al sve je to još niš... prehladno je kod nas za voznju iznad 50km... nadam se da će nam svima bit top guma. Ove gume Bridgestone Turanza T005 sa auta su mi vrhunske
matija84m:
A bio sam u dvojbi dal ic na 150 sirinu? Onda nema batlaxa nego se nudi hoop
A na 140 sirini nema hoop nego samo batlax. Hahaahah
Onda je prevagnula serijska dimenzija pa nemam problema na tehnickom. A u tom slucaju imam samo batlax. Uglavnom su svi vise nego zadovoljni tako da nema tu greske kod bridgestone guma sta se skutera tice :icon_thumright:
challenbeen:
Ja sam išao na 150-70-14 (baš hoop) zadnju i dobio sam potpuno drugi osjećaj vožnje. Kao da je drugi skuter u pitanju pogotovo u zavoju.
Corector:
Meni Hoopice B02 na Nrgu mc3 130/60-13 daju prejeben osjecaj, skuter je brutalno precizan, za razliku od vecine drugih guma koje su kao klopace na njemu. Kako sam uspio zavrsiti na Monsumkama, pa evo zasto, brutalno su poskupile i kkstaju 350kn. Ali vjerujte mi ,nece vise nikad, dosta je bilo experimentiranja s gumama.
--- Citat: matija84m - 12 Siječanj, 2021, 18:26:39 ---
--- Citat: challenbeen - 12 Siječanj, 2021, 18:23:28 ---Dobrodo%u0161ao u klub :notworthy: :icon_thumright: :headbang:
--- Kraj citata ---
A kaj cu, nemam izbora :dontknow:
Samo kvaliteta pa kako bude. Ali bit ce dobro jer guma je mekana ko dusa. Frajer ju izvadi iz hladnog kombia, vani oko 0 stupnjeva, a guma mekana fina. Uf jedava cekam da ovaj snjeg ode. Sad mi vec dosta ove zimske pauze.
--- Kraj citata ---
Daa, zima, a ljetna moto skuter guma mekana. To se jasbo osjeti kad vozis po hladnijem ove padavicarske gume, tvrdo nabija razbija i jos oklizuje.
Zajebana su danasnja vremena, moras biti 100% siguran o cemu se radi jer postoji sve vise slicnih varijacija, a nitko nema vremena ni zivaca za detalje. Evo bas sam proucavao neke druge stvari i nevjerojatno je koliko ljudi puse fore sa slicnim proizvodima.
I nikad ne vjeruj influenceru, prevara im je kamen temeljac!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju