Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (165/285) > >>

Corector:
Biti ce ih sigurno vise. Samo je pitanje koliko. Bitno da je podnosljivo. Recimo Pezo ima jako male selene, i ima vise vibracija, ali je i kruci, uostalom ima i jako kratak razmak izmedju kotaca.

matija84m:

--- Citat: luna500rr - 07 Siječanj, 2021, 13:41:20 ---Sigurno neće previše prenositi vibracije motora sada?

--- Kraj citata ---

Nebi trebalo bit razlike.
Glavni seleni su dosta tvrđi i ako oni ne prenose vibracije onda nece ni ovaj. Ovaj je tu da dozvoljava klackanje masine i samo on je otvrdnut da se klackanje smanjilo.

matija84m:
Bode u oci ova bocna nogara na svim slikama. Pa dok se cekaju konkretni djelovi budem ju uredil malo.

Oprao ju posmirglao i pofarbao. Sad ipak izgleda kulturnije.

high quality photo upload

luna500rr:

--- Citat: matija84m - 07 Siječanj, 2021, 14:54:03 ---Glavni seleni su dosta tvrđi i ako oni ne prenose vibracije onda nece ni ovaj. Ovaj je tu da dozvoljava klackanje masine i samo on je otvrdnut da se klackanje smanjilo.

--- Kraj citata ---

Ne znam, npr na mini glavni drže mašinu da se ne uvija i naravno vibracije upijaju, ali ako su loši ili nepostojeći ovi dodatni na punom gasu se trese sve? Ne znam kako je na Pia to

matija84m:
Na piaggio ima prostora za otvrdnut di god pozelis. Veci je problem sta nemam trenutno tvrđih da jos glavne zamjenim. Ali zato sam najvise i skidal nosac da premjerim koja mi dimenzija selena treba ako se pojavi kakva solucija za ubacit tvrde selene.
Opet u slucaju da nesto ode u krivom smjeru, lako se vratit na staro jer nista nije nepovratno unisteno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju